miszdr Napisano 2 czerwca 2013 #1 Napisano 2 czerwca 2013 Witam!Poszukuję kobiety młodej, pełnej pomysłów, która zajęłaby się zaprojektowaniem wnętrz w moim mieszkaniu nowo powstającym w Warszawie. Dlaczego młoda osoba? Bo ma głowę pełną pomysłów, ma "świeży" widok na to. Może być jakaś dobra studentka Jeśli ktoś mógłby coś polecić, będę wdzięczny. Dodam, że nie chodzi mi o jakies agencje wielkie i firmy, które działają jakoś schematycznie.Pozdrawiam
eko-m2 Napisano 3 czerwca 2013 #3 Napisano 3 czerwca 2013 Cytat Witam!Poszukuję kobiety młodej, pełnej pomysłów, która zajęłaby się zaprojektowaniem wnętrz w moim mieszkaniu nowo powstającym w Warszawie. Dlaczego młoda osoba? Bo ma głowę pełną pomysłów, ma "świeży" widok na to. Może być jakaś dobra studentka Jeśli ktoś mógłby coś polecić, będę wdzięczny. Dodam, że nie chodzi mi o jakies agencje wielkie i firmy, które działają jakoś schematycznie.Pozdrawiam No niestety, okazuje się że młodych, pomysłowych studentek to trzeba teraz po knajpach lub galeriach raczej szukać.. a nie na forum
miszdr Napisano 5 czerwca 2013 Autor #4 Napisano 5 czerwca 2013 Wiesz, sa jeszcze (mam nadzieję) studentki albo osoby po studiach dla których nie liczy się tylko zabawa ale chcą zdobywać doświadczenie itd. Nie musi być to osoba po studiach, dobrze jak będzie mloda i miała głowę pełną pomysłów ;)
jarecki88 Napisano 6 czerwca 2013 #6 Napisano 6 czerwca 2013 (edytowany) Znam dość dobrą znajomą która się w tym specjalizuje i jest z Warszawy - to Kamila Orzechowska - kamao. Jeśli chcesz namiary to napisz na PW. Edytowano 6 czerwca 2013 przez jarecki88 (zobacz historię edycji)
jeea Napisano 6 czerwca 2013 #7 Napisano 6 czerwca 2013 (edytowany) Witaj!Ja jestem młoda, pełna pomysłów, która zajmie się zaprojektowaniem wnętrz w Twoim mieszkaniu Pozdrawiam Edytowano 6 czerwca 2013 przez jeea (zobacz historię edycji)
coolibeer Napisano 7 czerwca 2013 #8 Napisano 7 czerwca 2013 Cytat Witaj!Ja jestem młoda, pełna pomysłów, która zajmie się zaprojektowaniem wnętrz w Twoim mieszkaniu Pozdrawiam Potwierdzam
miszdr Napisano 7 czerwca 2013 Autor #9 Napisano 7 czerwca 2013 Cytat Znam dość dobrą znajomą która się w tym specjalizuje i jest z Warszawy - to Kamila Orzechowska - kamao. Jeśli chcesz namiary to napisz na PW. Napisałem, dzięki za informacje. Cytat Witaj!Ja jestem młoda, pełna pomysłów, która zajmie się zaprojektowaniem wnętrz w Twoim mieszkaniu Pozdrawiam Macie jakieś portfolio itd.? Chętnie zobaczę.
retrofood Napisano 10 czerwca 2013 #11 Napisano 10 czerwca 2013 Cytat Jeea ma portfolio w swoim awatarze To tylko drobna część...
coolibeer Napisano 10 czerwca 2013 #12 Napisano 10 czerwca 2013 Cytat Napisałem, dzięki za informacje.Macie jakieś portfolio itd.? Chętnie zobaczę. jea to najlepszy wybór kobieta z klasą ;)
mama_muminka Napisano 25 czerwca 2013 #13 Napisano 25 czerwca 2013 ja tez jestem młoda kobietą i w dodatku pomysłową, ale portfolio niestety nie posiadam
coolibeer Napisano 25 czerwca 2013 #14 Napisano 25 czerwca 2013 Cytat ja tez jestem młoda kobietą i w dodatku pomysłową, ale portfolio niestety nie posiadam eeeeeeee tam przecie Muminki każdy oglądał i jaka Mama Muminka jest każdy wie ;)
solange63 Napisano 25 czerwca 2013 #15 Napisano 25 czerwca 2013 Cytat eeeeeeee tam przecie Muminki każdy oglądał i jaka Mama Muminka jest każdy wie ;) p.s. ja nie ogladalam. balam sie. po dunsku muminki, to mumi-trole, to chyba wszystko tlumaczy.
mama_muminka Napisano 26 czerwca 2013 #16 Napisano 26 czerwca 2013 wypraszam sobie :P nie jestem żadnym trolem
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się