Rozumiem, dzięki! Ja się obawiałem, że jak nie położę wełny na stropach to dźwięk będzie się rozchodził po suficie i będzie słychać domowników z sypialni obok.
A masz wyżej wspomniany wentylowany strych? Jak masz docieplone rury wychodzące od odpowietrzenia kanalizacji? U mnie poglądowo wygląda to tak (jeszcze przed podłączeniem rury do kominka):
Tylko to są bardziej plamy niż coś, co mogłp powstać od ruchu pacą. Tak przynajmniej na fotkach to wygląda. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Gładzi na raz nie położysz więcej niż 2 mm, a już wtedy w zimie będzie to schło 2 dni. Więc tam gdzie dasz rady, czyli głębiej niż 2mm dajesz tą masę naprawczą. Reszta gładź. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Ja mam 20cm Pur i mam 13-14°C bez ogrzewania. Oczywiście od zachodniej strony jest cieplej, mam wrażenie przynajmniej 1-2°C bo tam dlużej słońce operuje, ale świadczy bardziej to o tym, że izolacja zdaje egzamin. Natomiast stropy nie są ocieplone, więc u mnie jest trochę inaczej, jest tylko około 20cm pustki powietrznej w stropach. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się