daggulka Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #51 Napisano 7 lutego 2011 Cytat największy problem masz ze sobą. Nie zwalisz tego na innych... a do kogo to było? bo nie wiem czy mogę się ustosunkować.... Link do komentarza
labas Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #52 Napisano 7 lutego 2011 Cytat bo mu w Szuflandji za ciasno to się nazywa kingsajz Już wylazł Link do komentarza
labas Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #53 Napisano 7 lutego 2011 Cytat bo nie wiem czy mogę się ustosunkować.... Zionij ogniem smoczyco Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #54 Napisano 7 lutego 2011 nie no nie czepiajcie się Veginiejeden miałby ochotę takiego posta wtrynić tylko odwagi nie staje.zadowalamy się półsłówkami rzucanymi półgębkiem mając nadzieję że półgłówek po 2 stronie nie popindoli ironii z aronią ,co się nader często zdarza .a tak jest wszystko jasne i czytelne i bez półśrodków Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #55 Napisano 7 lutego 2011 Cytat Zionij ogniem smoczyco nie ma takiej potrzeby , na razie nie warto ..... pooszczędzam energię .... Link do komentarza
labas Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #56 Napisano 7 lutego 2011 Cytat nie no nie czepiajcie się Vegi Toż nikt się nie czepia, sam mam ochotę nieraz zakląć Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #57 Napisano 7 lutego 2011 fajny wątek, podoba mi sie tylko ciekawe jak długo będzie... Link do komentarza
Barbossa Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #58 Napisano 7 lutego 2011 znaczy się kozak, he ? Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #59 Napisano 7 lutego 2011 Cytat Toż nikt się nie czepia, sam mam ochotę nieraz zakląć nie krępuj się..... innym wolno a Tobie nie? Cytat fajny wątek, podoba mi sie tylko ciekawe jak długo będzie... może pobędzie ... wszak został założony z premedytacją przez autorkę która sama się tym prosiła o kilka miłych słów na twarz .... bo czy forum zeszło na psy ...... hm ..... pomyślmy .... chyba że na owczarki niemieckie - szybkie, mądre, pojemne , szybko się uczą i lubią towarzystwo .... zapomniałam .... jeszcze przyjazne są..... Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #60 Napisano 7 lutego 2011 hehe, dopiero teraz doszłem że to o ten wątek całą dyskusja...https://forum.budujemydom.pl/Obnizenie-pozi...ych-t14508.html Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #61 Napisano 7 lutego 2011 Cytat hehe, dopiero teraz doszłem że to o ten wątek całą dyskusja...https://forum.budujemydom.pl/Obnizenie-pozi...ych-t14508.html nie masz pełnego obrazu sytuacji .... najciekawsze wycięli .... Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #62 Napisano 7 lutego 2011 zdaję sobie sprawę.... Link do komentarza
labas Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #63 Napisano 7 lutego 2011 Cytat nie masz pełnego obrazu sytuacji .... najciekawsze wycięli .... Jutro rano wpadnie odkurzacz i tu też wyczyści Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #64 Napisano 7 lutego 2011 poszukam po necie, może jakiś robot zdążył to zindeksować zanim wycieli Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #65 Napisano 7 lutego 2011 Cytat Jutro rano wpadnie odkurzacz i tu też wyczyści to proponuję zbojkotować odkurzacz Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #66 Napisano 7 lutego 2011 Cytat poszukam po necie, może jakiś robot zdążył to zindeksować zanim wycieli daj na maila jak znajdziesz , bo chyba nie zdążyłam wszystkiego poczytać.... Cytat to proponuję zbojkotować odkurzacz chyba nie wynegocjujesz - wszak to odkurzacz rozdaje tu karteczki .... Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #67 Napisano 7 lutego 2011 heh, nic nie znalazłem...tylko to http://forum.muratordom.pl/showthread.php?...-wod-gruntowych Link do komentarza
labas Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #68 Napisano 7 lutego 2011 Cytat to proponuję zbojkotować odkurzacz Już to zrobiłem, też odkurzyłem w tamtym wątku, aż się Barbossa zastanawiał Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #69 Napisano 7 lutego 2011 Cytat heh, nic nie znalazłem...tylko to http://forum.muratordom.pl/showthread.php?...-wod-gruntowych patrz ... porady bardzo zbliżone , a bulwersacji jakby ..... niet .... skoro tam - niet , to dlaczemu tu : tak? Link do komentarza
labas Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #70 Napisano 7 lutego 2011 Cytat heh, nic nie znalazłem...tylko to http://forum.muratordom.pl/showthread.php?...-wod-gruntowych He,he, Barbossa nie kazał się upijać, pewnie za to dostał opie......l Cytat patrz ... porady bardzo zbliżone , a bulwersacji jakby ..... niet .... skoro tam - niet , to dlaczemu tu : tak? Bo my nie namawiamy do alkoholu Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #71 Napisano 7 lutego 2011 Cytat He,he, Barbossa nie kazał się upijać, pewnie za to dostał opie......l Bo my nie namawiamy do alkoholu no patrz , a zawsze powtarzają że to muzyka łagodzi obyczaje .... Link do komentarza
Barbossa Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #72 Napisano 7 lutego 2011 tam nasz Orzeł jeszcze tego nie czytał Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #73 Napisano 7 lutego 2011 Cytat tam nasz Orzeł jeszcze tego nie czytał ten ostatni wpis na pewno się nie spodoba .... śmiem napomknąć, że pogalopowaliśmy zdecydowanie za daleko od głównego tematu wątku - psów ... Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #74 Napisano 7 lutego 2011 hehe, chyba faktycznie jeszcze nie czytal... Link do komentarza
Barbossa Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #75 Napisano 7 lutego 2011 pies to najlepszy przyjaciel człowieka...stąd też jak coś na niego schodzi, to tak jakbyś powierzyła swój problem przyjacielowi,najlepszemu dodam... Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #76 Napisano 7 lutego 2011 Cytat pies to najlepszy przyjaciel człowieka...stąd też jak coś na niego schodzi, to tak jakbyś powierzyła swój problem przyjacielowi,najlepszemu dodam... też mi się tak zdaje, że Kfiatuszek została źle zrozumiana .... Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #77 Napisano 7 lutego 2011 święte słowa Barbossa Link do komentarza
retrofood Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #78 Napisano 7 lutego 2011 się przeniesły na psy? Link do komentarza
Moose Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #79 Napisano 7 lutego 2011 Cytat się przeniesły na psy? Na psy to się pchły przenoszą... Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #80 Napisano 7 lutego 2011 Cytat Na psy to się pchły przenoszą... i kleszcze .... Link do komentarza
MTW Orle - osuszanie budynków Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #81 Napisano 7 lutego 2011 no zdecydowanie ostatni wpis do gustu mi nie przypadł ale jak komu wola , nikogo do niczego zmusić się nie daale pkt 1 jak najbardziej mi się podobywa Link do komentarza
retrofood Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #82 Napisano 7 lutego 2011 Cytat i kleszcze .... i co jeszcze? Link do komentarza
daggulka Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #83 Napisano 7 lutego 2011 Cytat i co jeszcze? dużo jeszcze - ale tylko te bezdomne i biedne których nikt nie kocha i które nie mają swojego człowieka ... spać idę .... pilnujcie żeby odkurzacze nie posprzątały ... Link do komentarza
vega1 Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #84 Napisano 7 lutego 2011 Cytat a klnąć...? Cytat ewentualnie zamiast ha dałbym cehai szlag zamiast szlakale reszta git no jak widzicie, przeklinanie nie jest moją mocną stroną. Link do komentarza
retrofood Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #85 Napisano 7 lutego 2011 Cytat no jak widzicie, przeklinanie nie jest moją mocną stroną. ale się nauczysz, co? Link do komentarza
Barbossa Napisano 8 lutego 2011 Udostępnij #86 Napisano 8 lutego 2011 ja trzymam kciuki za vegę1a co do linczów to trwa nabórproszę się zapisywać, specjalność zakładu - lincz dziewic forumowychoczywiście wdzianka będą przyznawane uznaniowo, w zależności od zasług,nie to, że to tamto, po znajomości, to nie POPiS, ani SLDtu trzeba harować, aby zasłużyćpoprawiłem byka, bo szczypał w gały Link do komentarza
retrofood Napisano 8 lutego 2011 Udostępnij #87 Napisano 8 lutego 2011 Cytat a co do linczów to trwa nabórproszę się zapisywać, specjalność zakładu - lincz dziewic forumowych Myślałem, że deptanie kfiatków... Link do komentarza
Redakcja Napisano 8 lutego 2011 Udostępnij #88 Napisano 8 lutego 2011 Widzę, że powietrze zeszło. Zostawiam dla potomnych i zamykam.PozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
Recommended Posts