bajbaga Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #1 Napisano 7 lutego 2011 Tak sie zastanawiam.Nie jest to nowy pomysł - ktoś wcześniej też o to postulował.Może jednak wskazane by było, aby takie jak usunięte ostatnio wpisy, przenosić jednak do rzeczonego SZAMBA – bez możliwości dopisywania czegokolwiek.Nie rośliby „męczennicy” tego Forum, a i ślad ich radosnej twórczości – pozostał. Link do komentarza
Barbossa Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #2 Napisano 7 lutego 2011 Zęzy by się chciało rzec Link do komentarza
Redakcja Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #3 Napisano 7 lutego 2011 Moim zdaniem takie tematy wprowadzałyby tylko szum a niemożliwość wypowiedzenia się frustrację uczestników dyskusji. Świadomy jestem, że forum musi mieć rodzaj wentylu bezpieczeństwa dlatego zaproponowałem pani stokrotce.35 założenie tematu w dziale "Książka życzeń i zażaleń".Oto efekt: https://forum.budujemydom.pl/Dlaczego-forum...psy-t14514.htmlPozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
Barbossa Napisano 7 lutego 2011 Udostępnij #4 Napisano 7 lutego 2011 no właśnie, ale czy znajdzie się ktoś, na tyle odważny, że odpowie na to arcytrudne pytanie w stylu "być czy mieć" ?swoją drogą ma psa i nie ....aaaaaaaa wiemjuż wiemnasz Bohaterka uwielbia pieski ( I hope)więc należy wnioskować, że na forum się polepszyło,bo zeszło na coś, co uwielbiano, teraz humor mi wrócił, bo już chciałem się nacinać i sól wcierać, plwać na swą obrzydliwą fizjonomijęa tu Panie takie cuś.... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się