Wnętrza w szarościach
-
Najnowsze posty
-
Czy wiesz, że odpowiednio dobrany zapach może zwiększyć lojalność klientów i wzmocnić wizerunek Twojej marki? Szósty Zmysł tworzy unikalne aromaty dopasowane do Twojej przestrzeni, które wpływają na emocje i decyzje zakupowe. Postaw na aromamarketing i stwórz niezapomnianą atmosferę! 📩 biuro@szosty-zmysl.pl
-
Nie wiem czy łatwiej, bo musisz robić stelaż. A płyty g/k można kłaść na klej, bez stelażu. Ale jeśli obawiasz się, że nie dasz rady wyprowadzić ściany na kleju, to oczywiście, rób stelaż. Dłuższa robota, ale łatwiej zachować płaszczyznę.
-
Przez lukas198820 · Napisano
Panowie to temat dalej się tyczy tych moich ścian kamiennych które są krzywe i łatwiej mi to na stelażu zrobić. Ale dobra teraz wiem że jak wypełnię dziury pianka to nic się nie stanie -
Oczywiście. Mnie chodziło o to, że dla początkujących cała płyta jest "za duża" do operowania i bardzo niewprawnie, z lękiem, ustawiają ją na "plackach" kleju na ścianie. Na stelażu jest jednak łatwiej. Ale kto potrafi zwalczyć w sobie panikę, da sobie radę. To nie jest ponad siły.
-
Zgodnie z sugestią. Wycięte i spalone. Nowe odnogi zdrowe, niezagrożone. Pozdrawiam
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Kto przegląda 0 użytkowników