NOTO Napisano 30 października 2010 Udostępnij #1 Napisano 30 października 2010 Sikorki porozrywały mi moskitierę - przyleciały i zaczęły dziobać górną część siatki dosyć mocnej w metalowe oprawie. U sąsiada tak samo. Prawie jak u Hitchcocka.Ktoś miał podobną przygodę ? Dlaczego tak się dzieje. Przez poprzednie 3 lata nic się takiego nie działo.Jak temu zaradzić ? Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 30 października 2010 Udostępnij #2 Napisano 30 października 2010 Potwory a nie sikorki ...Może to zapowiedź "zimy tysiąclecia" tfu.... tfu .... spluwam i odpukuję Link do komentarza
Gość stach Napisano 31 października 2010 Udostępnij #3 Napisano 31 października 2010 Cytat Potwory a nie sikorki ...Może to zapowiedź "zimy tysiąclecia" tfu.... tfu .... spluwam i odpukuję Przecież "zimę tysiąclecia" zapowiadają indianie zbierający chrust, a nie sikorki-potworki Może było coś interesującego za moskitierą albo jakieś jaja owadów w oczkach siatki, których Ty nie widziałaś, a te potworki zauważyły Link do komentarza
bajbaga Napisano 31 października 2010 Udostępnij #4 Napisano 31 października 2010 Cytat Przecież "zimę tysiąclecia" zapowiadają indianie zbierający chrust, a nie sikorki-potworki Protestuję – u nas zimę stulecia zapowiadają górale. A nasz forumowy góral, już prawie 2 miesiące temu zaopatrywał się w „chrust” – czyli coś na rzeczy musi być. Link do komentarza
animus Napisano 31 października 2010 Udostępnij #5 Napisano 31 października 2010 Cytat Sikorki porozrywały mi moskitierę - przyleciały i zaczęły dziobać górną część siatki dosyć mocnej w metalowe oprawie. U sąsiada tak samo. Prawie jak u Hitchcocka.Ktoś miał podobną przygodę ? Dlaczego tak się dzieje. Przez poprzednie 3 lata nic się takiego nie działo.Jak temu zaradzić ? Zostały nasłane przez producenta bo 3 lata już minęły i trzeba kupić nową .Najprawdopodobniej lądując wbiły się pazurkami polując na owady siedzące na elewacji budynku . Link do komentarza
Salon-Okien Napisano 8 listopada 2010 Udostępnij #6 Napisano 8 listopada 2010 Witam wszystkich na Forum:) Co do sikorek,to rzeczywiście dziwna sprawa,ale upatrywałbym raczej tego,że pewnie polowały na owady,które osadziły się na elewacji-o czym pisze użytwkownik powyżej. To raczej nic nadprzyrodzonego:) Link do komentarza
Konfi Napisano 17 kwietnia 2011 Udostępnij #7 Napisano 17 kwietnia 2011 Cytat Witam wszystkich na Forum:) Co do sikorek,to rzeczywiście dziwna sprawa,ale upatrywałbym raczej tego,że pewnie polowały na owady,które osadziły się na elewacji Dokładnie tak było, przynajmniej u mnie! Link do komentarza
edwl Napisano 26 kwietnia 2011 Udostępnij #8 Napisano 26 kwietnia 2011 Cytat Dokładnie tak było, przynajmniej u mnie! A to ci ptaszyska! Pewnie te filmowe! Link do komentarza
dzempel Napisano 25 września 2011 Udostępnij #9 Napisano 25 września 2011 (edytowany) u nas też ptaszki atakowały domek . Edytowano 25 września 2011 przez dzempel (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się