Jeśli tapeta jest rozciągliwa, to ten facet robi to źle. Ruchy raklą na połowie pasa rozciągają go i pas się wygina jak tory kolejowe na zakręcie. .
To się powinno robić rolką gumową,
Ale jeśli tapeta jest nierozciągliwa, to dobrze.
Jednak nierozciągliwą tapetę klei się inna technologią. Klej nanosi się na powierzchnię (dużo kleju, tak żeby położoną tapetę można było przesuwać ręką), a tapeta jest sucha.
Ja budowałem z Poldomem w zeszłym roku – dom pod Warszawą, stan deweloperski.
Ogólnie bardzo fajna ekipa, nie miałem problemów z terminami ani komunikacją, co dziś rzadko się zdarza.
Zrobiliśmy porządną izolację i dom trzyma ciepło – rachunki za ogrzewanie dużo niższe niż u sąsiadów.
Jeśli ktoś szuka firmy od murowanych domów energooszczędnych, to warto się przyjrzeć.
Komentarz dodany przez Wojciech i Agnieszka P:
Piękne domy, widać prawdziwdziwe zaangażowanie firmy budowlanej. Jednak doświadczenie jest bardzo ważne w budowie domu.
Świetny artykuł! Energooszczędne domy to przyszłość – nie tylko ze względu na ekologię, ale i rosnące koszty energii. Cieszę się, że POLDOM stawia na sprawdzone technologie i doświadczenie. Widać, że za tymi projektami stoi realna wiedza i praktyka z budowy. Tak trzymać!
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się