Skocz do zawartości

Śpiewać w pracy, czy nie?

Recommended Posts

Napisano
Cytat

Pojawiło się pytanie zasadnicze, zdania są wyraźnie podzielone, a sprawa jak najbardziej poważna. Zapraszam zatem do klikania na te maluśkie krzyżyki w sondzie.

Ooooo! A probka wokalu bo temat tyczyl sie czego innego. Ja chce probke wokalu wobec powyzszego, wrecz bede zadac!
Napisano
Cytat

Usłyszysz z tak daleka? Ja blisko wybrzeża biuro mam.

nagraj i pusc na you tube, bedziemy oceniac, zeby nie bylo zaglosowalam. Zgodnie ze stanem zdrowia. ;D
Napisano
Cytat

Cóż mogłam zaznaczyć? Tylko czwartą odpowiedź icon_razz.gif

to zupełnie jak ja icon_smile.gif a w śpiewaniu w samochodzie w drodze do pracy osiągnęłam już mistrzostwo icon_smile.gif
Napisano (edytowany)
Mi się czawrty poziom załącza jak:

- mam humor
- nie mam humoru
- jadę samochodem
- ide do pracy
- w pracy

o dziwo nigdy nie śpiewam w polu icon_smile.gif

Najlepiej w pracy jak sobie KULT zapuszczam i z kumplem wyjemy icon_biggrin.gif

Aczkolwiek od samiuśkiego ranka wali mi po głowie to:

rolnik rolnik.. rolnik sam w dolinie...
http://www.youtube.com/watch?v=QwQypBgJO0A

Żeby człowiek był syty
musi bardzo dużo mięsa jeść.
Ale mi się robić nie chce
bo do miasta wyjechała cała wieś.

Więc ja protestuję
więcej nic nie wychoduję.
Jestem rolnik, (rolnik)
rolnik, (rolnik)
rolnik sam w dolinie. (rolnik sam w dolinie)

Jestem rolnik, (rolnik)
rolnik, (rolnik)

Blokowałem autosradę
lecz to wszystko nic nie daje.
Na stodole napisałem
"koniec świata" żółtym sprayem (sprayem)

I tak protestuję (uję)
Więcej nic nie wychoduję (uję)
Jestem rolnik, (rolnik)
rolnik, (rolnik)

Jestem rolnik, (rolnik)
rolnik, (rolnik)

Mam 26 hektarów (tarów)
Chodzę po nich wolnym krokiem (krokiem)
Chociaż nigdy nic nie siałem (siałem)
Jęczmień rośnie mi pod okiem (okiem)

Jestem rolnik, (rolnik)
rolnik, (rolnik)

Jestem rolnik, (rolnik)
rolnik, (rolnik)

rolnik, (rolnik)

Jestem rolnik, (rolnik)
rolnik, (rolnik)
rolnik sam w dolinie. (rolnik sam w dolinie) Edytowano przez Draagon (zobacz historię edycji)
Napisano
tu i wkrótce. Będziemy się leczyć. Założymy małą prywatną klinikę. Będziemy wypisywać recepty na rumianek i melisę icon_wink.gif a na spotkaniach opowiadać o swoich kłopotach i bić sobie brawo.
Napisano
A co to koleczko wzajemnej adoracji zeby trzeba bylo mowic o sobie? A kogos to ciekawosc zrzeza. Ponoc milczenie jest zlotem.

Przypominam ze jestesmy na forum BUDOWLANYM!!!;D

-ps. szanowna redakcjo czy zapunktowalam???
Napisano
Cytat

ja bym się obraził. na amen.

No brak mi slow i pozostawie to bez dyskusji, po tak glebokim ugodzeniu musze niestety z przykroscia stwierdzic ze jestem zmuszona do odejscia...... Nie pozwole sie odbaraz i wszelkie krzywdy fizyczne i psychiczne bede odplacone przy najblizszej nadazajacej sie okazji.
Napisano
Cytat

jak czytam co napisałaś , to tylko mam nadzieję, dodi że masz tak ogromne poczucie humoru .... i nic ponadto - jesli chodzi o zaistniałą sytuację.... blink.gif

Poczucie humoru mam duuuze, no czasami tylko nie mam nastroju na zarty. Odeszlam na kawe i papieroska, juz wrociclam; spokojnie tak latwo sie mnie nie pozbedziecie:D
Cytat

Im wymyślniejsza i wyrafinowana metoda zemsty, tym więcej zabawy

A zesta bedzie slotka i baaaaaardzo wyrafinowala. Bedzie laskotanie tu i owdzie az do lez i mino prosb mej ofiary nie przestane i bede jeszcze i jeszcze.- Kurcze az sie sama obsmialam z tej mojej wypociny.

Juz wracam do tych normalnych.
Napisano
kochana .... pamietaj .... tu nie ma ludzi całkiem normalnych ... żeby tu przeżyć i do głowy nie dostać trza brać wszystko na lajt , z dużym dystansem i jak czegoś nie wiesz , nie rozumiesz - brać to na poczucie humoru .... wszyscy tak robią .... icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

Im wymyślniejsza i wyrafinowana metoda zemsty, tym więcej zabawy

Apropo czy ty tez bedziesz sie mscil swoim spiewem, kiedy dostaniemy probke wokalu? A kiedy odbedzie sie pojedynej taneczny, czy starasz sie zapomniec i puscic w zapomnienie?
Napisano
koleżanko, żaden pojedynek! To będzie skromny pokaz możliwości, który zawróci Ci w głowie, pokażę Ci raczej świat o jakim nie miałaś pojęcia! Nie mam zamiaru się pojedynkować, mademoiselle.
Napisano
Cytat

koleżanko, żaden pojedynek! To będzie skromny pokaz możliwości, który zawróci Ci w głowie, pokażę Ci raczej świat o jakim nie miałaś pojęcia! Nie mam zamiaru się pojedynkować, mademoiselle.

Ahaaaaa brzmi znajomo taki jeden kiedys tez mi obiecywal ze zawroci w glowie. icon_mrgreen.gif

A ja bede ci spiewac: Bo ja tanczych chce,
moze nauczysz mnie jak tanczy sie....

Chcialam zwrocic uwage czy widzicie? przeszlismy na glebszy stopien wtajemniczenia; koleżanko icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

chcesz, widzę, żeby koniecznie Ci zazdrościły... icon_wink.gif

Musze trosze szpilke wsadzic, troche glupstwa nie zaszkodzi. A zazdroscic nawet nie wiem czy maja co.
Napisano
Cytat

zazdrosna jestem i zaborcza cholernie ... i jeśli mam się czymś dzielić to wolę odpuścić .... - to wynika z mojego charakteru ....
zatem - róbta co chceta .... icon_lol.gif

czekaj czekaj watek nam zmienil przeznaczenie. Ale kto ma robic i co. Tutaj? To nie wypada.
Napisano
aż sam jestem w szoku, jak śmiałą propozycję żem wystosował ;P ze śpiewaniem jest też tak, że radio na max ustawiam w aucie, i śpiewom co by nie zasnąć w trasie!
  • 10 miesiące temu...
Napisano
no jaka niemoc ogarnęła mnie dziś przed weekendem długim, to wam mówię! Zacznę zaraz po suficie łazić z tego wszystkiego. Robota mi się rąk nie trzymie! Fazę śpiewania mam już za sobą... zagra ktoś w literaki?
  • 2 tygodnie temu...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Proszę o poradę tych, co się znają, bo pojęcia nie mam jak właściwie do tematu podejść. Dwa lata temu stałem się właścicielem jednego z lokali na niewielkim osiedlu szeregowców. Niedawno dopiero zastanowił mnie fakt, że nie mamy dostępu do dachu. Temat zaistniał tym bardziej, że chcemy podejść do przeglądu kominowego i na fakt braku dostępu do dachu zwrócił uwagę kominiarz. Stwierdził, że takiego dostępu wymagają przepisy i powołał się na Rozporządzenie Ministra Infrastruktury w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie. Konkretnie w Dziale VII. Bezpieczeństwo użytkowania, § 308 Wejścia na dach napisane jest, że w budynkach o dwóch lub więcej kondygnacjach nadziemnych należy zapewnić wyjście na dach co najmniej z jednej klatki schodowej, umożliwiające dostęp na dach i do urządzeń technicznych tam zainstalowanych. W odpowiedzi na zadane pytanie deweloper odpowiedział, że dostęp do dachu z zewnątrz (drabina na stałe przymocowana do elewacji) nie jest wymagana przepisami, ponieważ przepis dotyczy jedynie budynków z wydzieloną wewnętrzną klatką schodową. Nie rozumiem tego, że dwukondygnacyjny budynek (czyli minimum parter z piętrem, tak?) z wewnętrzną wydzieloną klatką schodową powinien taki dostęp mieć a budynek w zabudowie szeregowej (każdy lokal ma swoje wewnetrzne schody, które nie są traktowane jako "klatka schodowa"?) już nie, mimo że wysokość takiego budynku może być przecież identyczna? Dostęp do kominów to jedno, ale na przykład jakieś zaprószenie ognia i... możemy sobie z dołu tylko patrzeć i czekać aż strażacy przyjadą - oby na czas. Czy deweloper ma rację?
    • Firma Real Klim świadczy usługi z zakresu klimatyzacji, wentylacji i rekuperacji na terenie województw małopolskiego i śląskiego. Posiadamy certyfikaty oraz uprawnienia państwowe, które są niezbędne przy wykonywaniu prac montażowo - serwisowych. https://realklim.pl/   Nasza firma specjalizuje się w profesjonalnym montażu klimatyzacji w domach, biurach i lokalach usługowych. Gwarantujemy szybki, solidny i estetyczny montaż oraz fachowe doradztwo w doborze urządzeń. https://realklim.pl/klimatyzacja   Oferujemy kompleksowy serwis klimatyzacji – od przeglądów po naprawy. Dbamy o wydajność, czystość i długą żywotność Twojego urządzenia. https://realklim.pl/serwis-klimatyzacji   Projektujemy i montujemy systemy wentylacyjne dopasowane do potrzeb budynku. Zapewniamy komfort oddychania i skuteczne usuwanie wilgoci. https://realklim.pl/wentylacja   Zajmujemy się instalacją i serwisem systemów rekuperacji, które zapewniają świeże powietrze w domu i pozwalają oszczędzadź na ogrzewaniu. https://realklim.pl/rekuperacja   Specjalizujemy się w montażu pomp ciepła – ekologicznego źródła ogrzewania. Pomagamy dobrać odpowiednie urządzenie i zapewniamy jego obsługę. https://realklim.pl/pompy-ciepła   Sprawdź Naszą wizytówkę Google, sprawdź opinię klientów oraz wybrane realizacje: Wizytówka Google
    • Chcąc wylać poduszki pod nadproża, musimy je najpierw zaszalować. Tym właśnie będziemy się teraz zajmować.  
    • Drewniane podłogi to klasyka, która z czasem może wymagać miejscowych napraw – szczególnie wtedy, gdy pojawią się przebarwienia, plamy lub drobne uszkodzenia na pojedynczych deskach. Dobrą wiadomością jest to, że nie musisz od razu cyklinować całej powierzchni. Dzięki produktom marki Osmo można łatwo i estetycznie odnowić pojedynczą deskę, bez widocznych różnic w kolorze i strukturze. Krok 1: Wydzielenie uszkodzonej deski Najpierw dokładnie określ deskę, która wymaga renowacji. Następnie oklej jej krawędzie taśmą malarską, najlepiej niebieską lub różową, która jest delikatna i nie uszkadza powierzchni ani sąsiednich desek. Taśma zapobiegnie przypadkowemu przetarciu lub zabarwieniu sąsiednich fragmentów podłogi. Krok 2: Szlifowanie powierzchni Za pomocą papieru ściernego o gradacji 180 przeszlifuj powierzchnię deski. Usuniesz w ten sposób stare powłoki, przebarwienia oraz drobne rysy. Szlifuj zawsze wzdłuż włókien drewna, a po zakończeniu dokładnie odkurz i przetrzyj wilgotną ściereczką, by pozbyć się pyłu. Krok 3: Nadanie koloru – bejce olejne i woski dekoracyjne Osmo Kiedy powierzchnia jest sucha i czysta, czas na nadanie jej odpowiedniego odcienia. Użyj bejcy olejnej Osmo lub wosków dekoracyjnych Osmo, w zależności od wykończenia reszty podłogi. Aplikacja wygląda następująco: Nanieś niewielką ilość bejcy lub wosku przy pomocy gąbki lub miękkiej szmatki. Następnie wetrzyj preparat równomiernie w drewno, zgodnie z kierunkiem słojów. Nadmiar produktu zetrzyj czystą szmatką, tak by kolor był jednolity i bez smug. To bardzo ważny etap – dobór koloru musi być maksymalnie zbliżony do reszty podłogi. Warto wcześniej wykonać próbę na niewidocznym fragmencie lub na kawałku podobnego drewna. Pozostaw do wyschnięcia na 24 godziny. Krok 4: Zabezpieczenie powierzchni – Wosk Twardy Olejny Osmo Po wyschnięciu koloru, nałóż warstwę ochronną – najlepiej sprawdzają się produkty: Osmo 3062 (półmat) Osmo 3065 (mat) Aplikacja: Nałóż cienką warstwę wosku twardego olejnego przy użyciu pędzla lub wałka. Pozostaw do wyschnięcia na 24 godziny. Delikatnie zmatow powierzchnię papierem ściernym (np. gradacja 240). Nałóż drugą, finalną warstwę tego samego produktu i pozostaw do pełnego wyschnięcia. Dodatkowe wskazówki: Zawsze pracuj w dobrze wentylowanym pomieszczeniu. Unikaj nakładania zbyt grubej warstwy – produkty Osmo są bardzo wydajne. Nie chodź po naprawianej powierzchni przez co najmniej 2–3 dni, aby powłoka miała czas się utwardzić. Jeśli odcień różni się od reszty, można dodać drugą warstwę koloru, ale zawsze wykonuj próbę wcześniej. Podsumowanie Dzięki odpowiednim materiałom i precyzyjnej pracy, renowacja pojedynczej deski podłogowej może być szybka i bardzo skuteczna. Produkty Osmo, takie jak bejce olejne, woski dekoracyjne i wosk twardy olejny, pozwalają na punktową naprawę bez konieczności renowacji całej podłogi. Kluczem do sukcesu jest dobranie odpowiedniego koloru i staranne wykonanie każdego etapu – od szlifowania po finalne zabezpieczenie powierzchni.  
    • Niekoniecznie. Wyłącznik instalacyjny nadmiarowo-prądowy. Zasada działania i cel stosowania
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...