Redakcja Napisano 28 lipca 2010 Udostępnij #1 Napisano 28 lipca 2010 Przemyślem, że miło by zobaczyć, kto czyta i lubi Budujemy Dom. Zapraszam do "polubienia" miesięcznika na Facebook http://www.facebook.com/pages/Budujemy-Dom...55261254?ref=tsPozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
vega1 Napisano 28 lipca 2010 Udostępnij #2 Napisano 28 lipca 2010 kiedyś już przeglądałem ten profil na Facebooku i aż się zdziwiłem że tak miernie (pomyślałem - pewnie zapomniany) Link do komentarza
daggulka Napisano 28 lipca 2010 Udostępnij #3 Napisano 28 lipca 2010 Cytat Przemyślem, że miło by zobaczyć, kto czyta i lubi Budujemy Dom. Zapraszam do "polubienia" miesięcznika na Facebook http://www.facebook.com/pages/Budujemy-Dom...55261254?ref=tsPozdrawiamMarcin Szymanik ja już dawno z tych "lubiejących" ... Link do komentarza
Redakcja Napisano 28 lipca 2010 Autor Udostępnij #4 Napisano 28 lipca 2010 Cytat kiedyś już przeglądałem ten profil na Facebooku i aż się zdziwiłem że tak miernie (pomyślałem - pewnie zapomniany) Startujemy PozdrawiamMarcin Link do komentarza
daggulka Napisano 28 lipca 2010 Udostępnij #5 Napisano 28 lipca 2010 Cytat kiedyś już przeglądałem ten profil na Facebooku i aż się zdziwiłem że tak miernie (pomyślałem - pewnie zapomniany) jak nie "lubisz" to znaczy że sam się do tych miernych statystyk przyczyniasz ... Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 28 lipca 2010 Udostępnij #6 Napisano 28 lipca 2010 A jak ktoś nie ma konta na facebooku bo nie chce to od razu nie lubi "budujemy Dom"Albo ma i nie chce mieszać prywatnego życia z tym tutaj forumowym ..... to też jest ,że nie lubi.Nie wszyscy lubią się upubliczniać w ten sposób Już dawno temu przeglądałam ten profil na facebooku i też aktywności nie przyuważyłam ...... Link do komentarza
kalumet Napisano 28 lipca 2010 Udostępnij #7 Napisano 28 lipca 2010 ja lubię Budujemy Domale nigdy nie miałem i raczej nie będę miał konta na facebooku Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 29 lipca 2010 Udostępnij #8 Napisano 29 lipca 2010 podpisuje sie pod tym co napisal Kalumet.Lubie BD, ale po poczatkowym zachwycie portalami społecznosciowymi(Nasza Klasa) - skasowałem tam konto i na pewno nie założę konta na facebook. Jakas taka moda do nas przyszła....kazda firma/instytucja/itd (niepotrzebne skreslic) zakłada sie na facebooku.....kolejny powod by tam nie wchodzic.....straszne Link do komentarza
coolibeer Napisano 29 lipca 2010 Udostępnij #9 Napisano 29 lipca 2010 Lubię BD ale nie mam konta na FaceBooku. Link do komentarza
Redakcja Napisano 29 lipca 2010 Autor Udostępnij #10 Napisano 29 lipca 2010 Cytat Lubię BD ale nie mam konta na FaceBooku. Zapomniałem dopisać, że temat założony był dla osób mających konto na Facebook PozdrawiamMarcin Link do komentarza
coolibeer Napisano 29 lipca 2010 Udostępnij #11 Napisano 29 lipca 2010 Cytat Zapomniałem dopisać, że temat założony był dla osób mających konto na Facebook PozdrawiamMarcin Czekamy na konto na NK Link do komentarza
daggulka Napisano 29 lipca 2010 Udostępnij #12 Napisano 29 lipca 2010 Cytat Czekamy na konto na NK noooo.... powiem , że tam to by można bardziej podziałać .... Link do komentarza
ifra Napisano 29 lipca 2010 Udostępnij #13 Napisano 29 lipca 2010 A ja mam konto na FB i kliknęłam na "Lubię Budujemy Dom" Przecież to nikomu nie szkodzi. A przecież widać, że BD niedawno wystartowało na FB więc tym bardziej trzeba naklikać, że się "lubi" wtedy i aktywność może będzie większa teraz to wygląda tak: lubię Budujemy Dom ale nie kliknę... (ale z drugiej strony zgadzam się, że nie każdy musi być "w sieci") Link do komentarza
daggulka Napisano 29 lipca 2010 Udostępnij #14 Napisano 29 lipca 2010 Cytat teraz to wygląda tak: lubię Budujemy Dom ale nie kliknę... (ale z drugiej strony zgadzam się, że nie każdy musi być "w sieci") hm ... niektórzy nie chcą się upubliczniać z imienia i nazwiska .... i ja to rozumiem .....aczkolwiek jak już ktoś kiedyś .... każdego da się namierzyć tak czy siak .... są tez tacy którzy nie lubia portali typu facebook i nie maja tam konta .... ja generalnie tez do niedawna nie miałam , i założyłam tylko z jednego powodu - jimt prosił o kliknięcie żeby pomóc potrzebującym zwierzakom .... i do tego trzeba było sie zarejestrować ... tom się zarejestrowała, kilku znajomych mnie tam znalazło - ale żeby tam szaleć - ni mom chęci .... Link do komentarza
Draagon Napisano 29 lipca 2010 Udostępnij #15 Napisano 29 lipca 2010 Cytat hm ... niektórzy nie chcą się upubliczniać z imienia i nazwiska .... i ja to rozumiem .....aczkolwiek jak już ktoś kiedyś .... każdego da się namierzyć tak czy siak .... są tez tacy którzy nie lubia portali typu facebook i nie maja tam konta .... ja generalnie tez do niedawna nie miałam , i założyłam tylko z jednego powodu - jimt prosił o kliknięcie żeby pomóc potrzebującym zwierzakom .... i do tego trzeba było sie zarejestrować ... tom się zarejestrowała, kilku znajomych mnie tam znalazło - ale żeby tam szaleć - ni mom chęci .... Po pierwsze primo: Lubię BD a nie lubię Facebooka,nk, itp itd.. miałem ale juz nie mam konta Po drugie: Szanowni użytkownicy. Admini naszego forum doskonale znają miejsca skąd piszecie. Zresztą nie tylko oni..No chyba, że Wasze adresy IP są zakamuflowane w tym też rejestracja na koncie e-mail Więc proszę się nie łudzić, że macie zapewnioną anonimowość w "sieci" Link do komentarza
daggulka Napisano 29 lipca 2010 Udostępnij #16 Napisano 29 lipca 2010 Cytat Szanowni użytkownicy. Admini naszego forum doskonale znają miejsca skąd piszecie. uuuu , to strach się bać .... pozostaje wierzyć , że wszyscy jak jeden mąż to stateczni ludzie bez dewiacji .... Link do komentarza
daggulka Napisano 29 lipca 2010 Udostępnij #17 Napisano 29 lipca 2010 jaka cisza najstała .... dla tych którzy nie znają mojego zwichrowanego poczucia humoru - oczywiście żartowałam ... poznałam może nie wszystkich .... ale wiem, że nie ma się czego obawiać .... Link do komentarza
Draagon Napisano 29 lipca 2010 Udostępnij #18 Napisano 29 lipca 2010 (edytowany) Dagullka ty mnie nie poznałaś widocznie.. Kto normalny porywa się na budowanie domu w "dzisiejszych czasach" Edytowano 29 lipca 2010 przez Draagon (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 29 lipca 2010 Udostępnij #19 Napisano 29 lipca 2010 Cytat Dagullka ty mnie nie poznałaś widocznie.. no jak nie jak tak .... i wydałeś mi się całkiem fajnym zrównoważonym miłym facetem ... Cytat Kto normalny porywa się na budowanie domu w "dzisiejszych czasach" no porywa , porywa .... a potem spłaca ....dożywocie jak ja .... bo za marzenia i luksusy się płaci -słono ... Link do komentarza
ifra Napisano 30 lipca 2010 Udostępnij #20 Napisano 30 lipca 2010 Ale chyba odeszliście troszkę od tematu Link do komentarza
Draagon Napisano 30 lipca 2010 Udostępnij #21 Napisano 30 lipca 2010 Jak to odeszliśmy od tematu ? W Tej redakcji też same wariaty Więc jak ich nie lubić ?W końcu poznali się na Nas a my na Nich Link do komentarza
daggulka Napisano 30 lipca 2010 Udostępnij #22 Napisano 30 lipca 2010 Cytat Jak to odeszliśmy od tematu ? W Tej redakcji też same wariaty Więc jak ich nie lubić ?W końcu poznali się na Nas a my na Nich jest jeszcze jedna opcja ... poznali się na nas , a teraz ze strachu przed nasza nieobliczalnością - ino siedzą i przytakują .... Link do komentarza
vega1 Napisano 31 lipca 2010 Udostępnij #23 Napisano 31 lipca 2010 a ile pkt. do aktywu forum się za to dostanie?? Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 2 sierpnia 2010 Udostępnij #24 Napisano 2 sierpnia 2010 A pan Marcin Szymanik na Fb przeglądał mój profil ..... wystarczy jak sie zna czyjś mejl to można go namierzyć ( w przypadku,gdy nie ujawnia sie w profilu nazwiska bądź imię pisze zdrobniale/inaczej) Link do komentarza
daggulka Napisano 3 sierpnia 2010 Udostępnij #25 Napisano 3 sierpnia 2010 Cytat A pan Marcin Szymanik na Fb przeglądał mój profil ..... wystarczy jak sie zna czyjś mejl to można go namierzyć ( w przypadku,gdy nie ujawnia sie w profilu nazwiska bądź imię pisze zdrobniale/inaczej) tragedia narodowa , naprawdę ... teraz Pan Marcin skoro już Cię namierzył to wynajmie Panów bez szyj i zrobi Ci najazd acha , nie zapomnij tego opisać .... czekam z niecierpliwością , fotki mile widziane ... Link do komentarza
acia Napisano 3 sierpnia 2010 Udostępnij #26 Napisano 3 sierpnia 2010 Ja też lubię, ale Facebook nie wchodzę Link do komentarza
vega1 Napisano 3 sierpnia 2010 Udostępnij #27 Napisano 3 sierpnia 2010 Cytat tragedia narodowa , naprawdę ... teraz Pan Marcin skoro już Cię namierzył to wynajmie Panów bez szyj i zrobi Ci najazd acha , nie zapomnij tego opisać .... czekam z niecierpliwością , fotki mile widziane ... jej (stokrotce) chyba nie o to chodziło. Ale jak widzę prowokacja to Twoje drugie imię. Z igły zrobić widły = to Ci wychodzi zdecydowanie najlepiej.Wystarczy ruszyć głową (mózgiem jeśli ktoś ma). Przecież wysyłają gazetki co miesiąc. Jakie nazwisko, jacy panowie bez szyi.. naprawdę Link do komentarza
daggulka Napisano 3 sierpnia 2010 Udostępnij #28 Napisano 3 sierpnia 2010 Cytat Ale jak widzę prowokacja to Twoje drugie imię. Z igły zrobić widły = to Ci wychodzi zdecydowanie najlepiej. zdecydowanie mnie przeceniasz .... Link do komentarza
anerita Napisano 19 sierpnia 2010 Udostępnij #29 Napisano 19 sierpnia 2010 Wracając do tematu facebooka - lubię i klikam Link do komentarza
KAROI Napisano 30 sierpnia 2010 Udostępnij #30 Napisano 30 sierpnia 2010 Cytat Lubię BD ale nie mam konta na FaceBooku. Lubię BD, ale idea FB jest mi kompletnir obca. Widocznie już stary jestem i po nocach zacznę niedługo świecić Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się