jętka Napisano 25 czerwca 2010 Udostępnij #1 Napisano 25 czerwca 2010 Jaką drogą (bez czytania całości forum) dotrzeć wyłącznie do pomocnych postów? Link do komentarza
ja14 Napisano 26 czerwca 2010 Udostępnij #2 Napisano 26 czerwca 2010 Tak z czystej ciekawosci zapytam -a po co to robic? Link do komentarza
jętka Napisano 26 czerwca 2010 Autor Udostępnij #3 Napisano 26 czerwca 2010 Cytat Tak z czystej ciekawosci zapytam -a po co to robic? Jak to po co? Skoro wprowadzono funkcję wyróżniania pomocnych postów to warto byłoby rozbudować pomysł i mieć bezpośredni dostęp wyłącznie do wartościowych wypowiedzi. Tak samo jak z "ostatnimi postami" - był czas, kiedy wyświetlało się tylko kilka ostatnich a teraz mamy dodatkową zakładkę "nowe posty" i dostęp do większej ilości.Jeślli pomocne posty są rzeczywiście pomocne to czemu mielibyśmy z tego nie korzystać? Link do komentarza
coolibeer Napisano 26 czerwca 2010 Udostępnij #4 Napisano 26 czerwca 2010 Cytat Jak to po co? Skoro wprowadzono funkcję wyróżniania pomocnych postów to warto byłoby rozbudować pomysł i mieć bezpośredni dostęp wyłącznie do wartościowych wypowiedzi. Tak samo jak z "ostatnimi postami" - był czas, kiedy wyświetlało się tylko kilka ostatnich a teraz mamy dodatkową zakładkę "nowe posty" i dostęp do większej ilości.Jeślli pomocne posty są rzeczywiście pomocne to czemu mielibyśmy z tego nie korzystać? Kuźwa nie pasuje Wam coś był problem z menu po prawej teraz dalej problem? Nie może chociaż chwilę być spokoju? Link do komentarza
Redakcja Napisano 27 czerwca 2010 Udostępnij #5 Napisano 27 czerwca 2010 Witam,tematy, w których są "plusowane" posty są podświetlone na zielono - widoczne podczas przeglądania kategorii. Niebawem w profilu Użytkowników Forum pojawi się zakładka z pomocnymi czyli mającymi plusa postami.Ogólnego spisu pomocnych postów nie ma i na razie nie wiem jak mogłyby wyglądać. Tak, aby Forumowicz intuicyjnie wiedział z którego działu pochodzi ta porada. Czekam ewentualne na propozycje.PozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
jętka Napisano 1 lipca 2010 Autor Udostępnij #6 Napisano 1 lipca 2010 Teraz się przyznam. Moja prośba odnośnie listy pomocnych postów była wynikiem czytywania postów tego typu:https://forum.budujemydom.pl/starannosc-a-r...tml#entry114382 Link do komentarza
Barbossa Napisano 1 lipca 2010 Udostępnij #7 Napisano 1 lipca 2010 teraz, to tylko z siebie wała zrobiłaś Link do komentarza
ashantess Napisano 1 lipca 2010 Udostępnij #8 Napisano 1 lipca 2010 ktos lubi bardzo smoczycy plusy wstawiac Link do komentarza
racer Napisano 2 lipca 2010 Udostępnij #9 Napisano 2 lipca 2010 daga plusuje wszystkim po kolei Link do komentarza
daggulka Napisano 2 lipca 2010 Udostępnij #10 Napisano 2 lipca 2010 Cytat ktos lubi bardzo smoczycy plusy wstawiac Vega1- na złość .... prosiłam Redakcję o usuniecie , ale jak widać - prośby nie spełniono .... Cytat daga plusuje wszystkim po kolei Daga daje plusy tylko tym wypowiedziom , które na to zasługują..... i powiem, że zdarza mi się to naprawdę rzadko ....nie z powodu takiego, że ktos nie zasługuje .... tylko z powodu takiego, żeby mi znowu czegoś ktos nie zarzucił.... Link do komentarza
racer Napisano 2 lipca 2010 Udostępnij #11 Napisano 2 lipca 2010 plusujesz u innych! Tobie wlepili 40 ostatnio Link do komentarza
daggulka Napisano 2 lipca 2010 Udostępnij #12 Napisano 2 lipca 2010 Cytat plusujesz u innych! Tobie wlepili 40 ostatnio za te plusowanie , to my się jeszcze rozliczymy , racerku ..... osobiście ..... mam dobry prawy sierpowy .... Link do komentarza
racer Napisano 2 lipca 2010 Udostępnij #13 Napisano 2 lipca 2010 czy mam to traktować jak oskarżenie? Link do komentarza
vega1 Napisano 2 lipca 2010 Udostępnij #14 Napisano 2 lipca 2010 Cytat Vega1- na złość .... prosiłam Redakcję o usuniecie , ale jak widać - prośby nie spełniono .... a to plusowanie Ciebie też Ci się nie podoba? Nic już nie rozumiem. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się