Skocz do zawartości

Jesienna Konferencja Aktywu Forum BD - 25 wrzesień 2010

Recommended Posts

Napisano
Cytat

No to ja bawię w ten weekend na weselu u Brata i potem biorę się do roboty.
Teraz nie będzie z górki bo wszystko pozmieniane, avatary,nick'i !
Nowe osoby icon_wink.gif

Nie mam pomysłu, dajcie coś pod te plakietki,,,

Jak JeśKa .... to może cuś z liściem , że niby jesień ? icon_rolleyes.gif
Napisano
Przypominam ....
tylko do 13 września (poniedziałek) można zapisywać się na listę obecności !!!!!!
Proszę o pośpiech osoby które jeszcze się nie zapisały a chcą uczestniczyć w JeśCE ....
Napisano
Kotki moje słodkie i co by mi to dało, zanim byśmy dojechali do łodzi to już bym odsiedzin dostała w tym samochodzie, a jak gra muzyka to ja nie usiedzę, z leżeniem też mam problem - gdyby to tylko stopa, albo ręka była, ale kolano?! Cała noga w gipsie do tego jak mam ją na dole to puchnie i uciska kostkę.
Kulig mówisz no no ja bardzo lubię te klimaty - w najgorszym wypadku zobaczymy się na letce wtedy to choćby na noszach...
Napisano
Cytat

Kulig mówisz no no ja bardzo lubię te klimaty - w najgorszym wypadku zobaczymy się na letce wtedy to choćby na noszach...

no to , kochana ... za słowo trzymam i uprzedzam że będę natrętna i upierdliwa kiedy będzie się zbliżał termin wyżej wymienionych a Ciebie nie będzie na liście ... icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

A będziemy watrę hajcować?

a co? skakać Ci sie zachciało? to ciupage nie zapomnij spakować ..... icon_mrgreen.gif

a serio .... pojęcia nie mam czy są tam w ogóle warunki ....
no i - pogoda na dwoje babka wróżyła ... icon_rolleyes.gif
trza nam poczekać na Ciril i się wypowie ... Ona zna teren ....
Napisano
Cytat

a co? skakać Ci sie zachciało? to ciupage nie zapomnij spakować ..... icon_mrgreen.gif

a serio .... pojęcia nie mam czy są tam w ogóle warunki ....
no i - pogoda na dwoje babka wróżyła ... icon_rolleyes.gif
trza nam poczekać na Ciril i się wypowie ... Ona zna teren ....

No bo nie wiem czy brać oscypki i śliwowicę icon_rolleyes.gif icon_mrgreen.gif
Napisano
Cytat

Kotki moje słodkie i co by mi to dało, zanim byśmy dojechali do łodzi to już bym odsiedzin dostała w tym samochodzie, a jak gra muzyka to ja nie usiedzę, z leżeniem też mam problem - gdyby to tylko stopa, albo ręka była, ale kolano?! Cała noga w gipsie do tego jak mam ją na dole to puchnie i uciska kostkę.

w samochodzie wypierdzielasz przedni fotel, siadasz z tyłu, nogę na kokpit, lub bierzesz taką podpórkę jak do arkebuza,
ewentualnie gwóźdź sufitowy w dach bryki i na sznurku, ino co na to właściciel fury icon_rolleyes.gif

znam ten ból, 2,5 miecha tak się "bawiłem", jakie masz ustawienie? możesz stanać na nodze, czy takie "bardziej przyjemne" - końskim je zwą unsure.gif,

labas
no icon_mrgreen.gif

Cytat

przy okazji brwi za darmo wydepiluje .... icon_mrgreen.gif

i łapska z futra
Napisano
Przysiadłam .... to co miałam na kompie przebrałam pod kątem mjuzik do tańca .... i mam składankę nagraną na pen drive 2 gb ..... jakby nikt nie miał niczego do hulania .....
hity wszechczasów taneczne i disco (polo też icon_mrgreen.gif ) , kilka pościelówek ..... myślę, że będzie ok icon_biggrin.gif

Napisano
Aleś Wy niecierpliwi icon_eek.gif Termin zapisów mija dziś o godz. 24.00. Dajmy szansę jeszcze się innym zapisać icon_wink.gif Tu jest wsio pod kontrolą...
Kochani wolałabym już na sztywno ustalić kwotę, żeby nie latać później z grosikami i oddawać - ja z tych co nie lubią hura-bura jeżeli chodzi o pieniądze, zobowiązania i organizację... wsio jest zaplanowane - z noclegami i cateringiem obgadane - jutro do południa wszyscy uczestnicy dostaną maile...

Dzisiaj muszę troszkę ogarnąć sprawy po wyjściu ze szpitala;)
Napisano
Cytat

pytanko mam .... jest tam jakiś sklep na rzut moherem ? czy raczej w napoje wyskokowe i jedzenie trzeba zabrać ze sobą?

Cytat

Mam jeszcze pytanie - alkohol - mam kupować ja (określoną ilość butelek określonego gatunku), czy każdy przywozi z sobą co ma? Zaznaczam, że najbliższy sklep od miejsca bitwy i spoczynku jest 4 km... i jest to dobrze wyposażony sklep ogólnospożywczy o wdzięcznej nazwie "Bachus"...

4 km to może być bardzo duża odległość icon_wink.gif lepiej chyba coś ze sobą zabrać...
Napisano
Cytat

Dobra, żarty się skończyły.
Dziś wybiorę jakoś motyw na plakietki ,,,
Nie mogę uwierzyć ze to już za tydzień prawie icon_biggrin.gif

bardzo szybko to zleciało ... jeszcze tylko tydzień ... icon_biggrin.gif
Napisano
Cytat

8
8
8

no paczpani .... potrójnie .... znaczy , że trzy razy bardziej czekasz ? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

p.s. dobrze , że nie 666 .... bo mogliby co niektórzy nas o coś posądzić ... że tam wyrabiać bedziemy ... wiesz ... stos zamiast ogniska i palenie nie kiełbasek .... icon_lol.gif
Napisano
Cytat

no paczpani .... potrójnie .... znaczy , że trzy razy bardziej czekasz ? icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

p.s. dobrze , że nie 666 .... bo mogliby co niektórzy nas o coś posądzić ... że tam wyrabiać bedziemy ... wiesz ... stos zamiast ogniska i palenie nie kiełbasek .... icon_lol.gif

Ciril ukochała sobie cyferkę osiem,
bo to takie podobne do paragrafików....
Napisano
Cytat

Patrząc na frekwencję, to śmiało możesz od razu walić "JesieczKA"

niestety masz rację ..... icon_rolleyes.gif

ale i tak bardzo cieszę się ze spotkania z tymi którzy przyjadą...... odstresujemy sie porządnie , wypijemy za zdrowie tych którzy nie dotarli z nadzieją, że kolejny raz będzie liczniejszy .... może kulig w starym miejscu? icon_wink.gif
Napisano
czy ktoś ma numer telefonu albo gg do Myszatego?
Miałam numer gg , ale padł mi dysk w laptoku i straciłam wszystkie kontakty łącznie z kontaktem do Niego .... icon_sad.gif
nie wiemy czy jedzie czy nie jedzie .... czy jest zdrowy czy ma problemy .... nie odzywa się wcale .... martwię się....
Napisano
podaje jeszcze taka informacje .... kilka osób mi pisało na priv , że może w ostatniej chwili coś się wyklaruje i dojadą na żywioł w sobotę ... więc może się okazać , że jeśli wszyscy przyjadą - nie będzie nas tak znowu mało ... znaczy kilka osób więcej ....
nie pisze kto i jak ..... bo sobie nie życzyli na wypadek jednak "nie dojechania" .... Ciril wie i obiecała, że nie wygoni icon_smile.gif

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Zapraszam do zapoznania się z usługami firmy elektrycznej działającej na terenie Warszawa.  Szeroki zakres usług  wykonywanych przez elektryk warszawa, instalacja infrastruktury elektrycznej, montaż kamer CCTV, usuwanie awarii elektrycznych typu brak prądu.  Pogotowie działające 24 h na dobę. Firmę cechuję rzetelność profesjonalność i fachowość. Pomożemy każdemu potrzebującemu w jego awarii z prądem . Zapraszamy do kontaktu i dzwonienie w potrzebie o każdej porze.
    • Cześć wszystkim, dołączyliśmy do forum, aby przedstawić Wam naszą ofertę. Tworzymy dla Firm i Osób Prywatnych.     Szukasz sprawdzonego partnera do realizacji sufitów napinanych i innych elementów dekoracyjnych? Gładki Sufit to firma z 15-letnim doświadczeniem na rynku, która stawia na jakość, innowację i zadowolenie klienta. Działamy na terenie całego kraju, gwarantując szybką i sprawną realizację każdego projektu.   Dlaczego warto wybrać Gładki Sufit? Doświadczenie i profesjonalizm: - Nasze 15-letnie doświadczenie to gwarancja perfekcyjnego wykonania i dbałości o każdy szczegół. Znamy branżę od podszewki i wiemy, jak sprostać najbardziej wymagającym oczekiwaniom. Najlepsze materiały w atrakcyjnych cenach: - Dzięki wynegocjowanym cenom z dostawcami, możemy zaoferować Ci najwyższej jakości podzespoły w konkurencyjnych cenach. Nie uznajemy kompromisów – nie montujemy tanich, śmierdzących folii ani wadliwych LED-ów czy zasilaczy. Stawiamy na trwałość i bezpieczeństwo. Indywidualne podejście: Często profile wykonujemy sami, aby idealnie dopasować je do specyfiki Twojego zlecenia. To pozwala nam na realizację nawet najbardziej nietypowych i skomplikowanych projektów. Szybkość realizacji: Montaż sufitu napinanego, np. w przedpokoju, zajmuje nam około 3 godzin. Szanujemy Twój czas i staramy się, aby prace przebiegały sprawnie i bez zakłóceń.   Co oferujemy? Nasze usługi to znacznie więcej niż tylko sufity napinane. Materiał, który wykorzystujemy do sufitów, z powodzeniem montujemy również na ścianach, tworząc unikalne i spójne aranżacje. Ponadto, specjalizujemy się w projektowaniu i tworzeniu: Nowoczesnych lamp: od subtelnych podświetleń po designerskie konstrukcje, które staną się ozdobą każdego pomieszczenia. Efektownych reklam: Nietypowy sufit podświetlany z Logo wyróżnią Twoją Firmę. Ścianek działowych: lekkich i estetycznych konstrukcji, które pozwolą Ci elastycznie zaaranżować przestrzeń. Elementów dekoracyjnych: trójwymiarowych form, półek – wszystko, co pozwoli Ci stworzyć wnętrze z charakterem. Akustycznych paneli: idealnych do biur, sal konferencyjnych czy domowych kin, poprawiających komfort akustyczny.   Naprawy i poprawki po innych wykonawcach Czy Twoja poprzednia ekipa zawiodła, a efekt końcowy jest daleki od oczekiwań? Oferujemy również kompleksowe naprawy i poprawki po źle wykonanych zleceniach.   Zaufaj naszemu doświadczeniu i daj nam szansę na przywrócenie blasku Twoim wnętrzom. Skontaktuj się z nami już dziś i pozwól nam zrealizować Twoje wizje! Gładki Sufit – jakość, na którą zasługujesz. https://gładki-sufit.pl
    • EQ Entrance to najnowsza propozycja renomowanej firmy Konsport, która łączy w sobie estetykę, funkcjonalność i bezpieczeństwo. Jest to idealne rozwiązanie dla nowoczesnych systemów ogrodzeniowych. Multifunkcyjny słupek furtkowy z zadaszeniem wyznacza nowe standardy w projektowaniu przestrzeni zewnętrznych. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wokol-domu/ogrodzenia/polecane/110363-zwieksz-bezpieczenstwo-swojego-domu-z-eq-entrance-funkcjonalnym-slupkiem-furtkowym
    • Dzień Dobry,   Cześć, szukam właśnie sobie jakiegoś projektanta/firmy, która zaprojektuje mi mieszkanie. I interesuje mnie nadzór inwestorski. Mieszkanie w Warszawie - 67 metrów  - Firma 1 - projekt 19430 PLN(290 p m2) + nadzór 11250 PLN(4500 za miesiąc) - Firma 2 - projekt 13400 (200 m2) + nadzór 13400 PLN (200 za m2)   Waszym zdaniem - dużo - za mało? jak to stoi rynkowo w Warszawie.  
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...