Piczman Napisano 8 września 2010 Udostępnij #301 Napisano 8 września 2010 (edytowany) No to ja bawię w ten weekend na weselu u Brata i potem biorę się do roboty.Teraz nie będzie z górki bo wszystko pozmieniane, avatary,nick'i !Nowe osoby Nie mam pomysłu, dajcie coś pod te plakietki,,, Edytowano 8 września 2010 przez Piczman (zobacz historię edycji) Link do komentarza
daggulka Napisano 8 września 2010 Autor Udostępnij #302 Napisano 8 września 2010 Cytat No to ja bawię w ten weekend na weselu u Brata i potem biorę się do roboty.Teraz nie będzie z górki bo wszystko pozmieniane, avatary,nick'i !Nowe osoby Nie mam pomysłu, dajcie coś pod te plakietki,,, Jak JeśKa .... to może cuś z liściem , że niby jesień ? Link do komentarza
daggulka Napisano 8 września 2010 Autor Udostępnij #303 Napisano 8 września 2010 Przypominam .... tylko do 13 września (poniedziałek) można zapisywać się na listę obecności !!!!!!Proszę o pośpiech osoby które jeszcze się nie zapisały a chcą uczestniczyć w JeśCE .... Link do komentarza
acia Napisano 8 września 2010 Udostępnij #304 Napisano 8 września 2010 Kotki moje słodkie i co by mi to dało, zanim byśmy dojechali do łodzi to już bym odsiedzin dostała w tym samochodzie, a jak gra muzyka to ja nie usiedzę, z leżeniem też mam problem - gdyby to tylko stopa, albo ręka była, ale kolano?! Cała noga w gipsie do tego jak mam ją na dole to puchnie i uciska kostkę. Kulig mówisz no no ja bardzo lubię te klimaty - w najgorszym wypadku zobaczymy się na letce wtedy to choćby na noszach... Link do komentarza
daggulka Napisano 8 września 2010 Autor Udostępnij #305 Napisano 8 września 2010 Cytat Kulig mówisz no no ja bardzo lubię te klimaty - w najgorszym wypadku zobaczymy się na letce wtedy to choćby na noszach... no to , kochana ... za słowo trzymam i uprzedzam że będę natrętna i upierdliwa kiedy będzie się zbliżał termin wyżej wymienionych a Ciebie nie będzie na liście ... Link do komentarza
daggulka Napisano 9 września 2010 Autor Udostępnij #306 Napisano 9 września 2010 16 dni ...szykować się chopaki ..... i dziewczyny Link do komentarza
daggulka Napisano 10 września 2010 Autor Udostępnij #307 Napisano 10 września 2010 15 dni ...... Link do komentarza
labas Napisano 10 września 2010 Udostępnij #308 Napisano 10 września 2010 A będziemy watrę hajcować? Link do komentarza
daggulka Napisano 10 września 2010 Autor Udostępnij #309 Napisano 10 września 2010 Cytat A będziemy watrę hajcować? a co? skakać Ci sie zachciało? to ciupage nie zapomnij spakować ..... a serio .... pojęcia nie mam czy są tam w ogóle warunki .... no i - pogoda na dwoje babka wróżyła ... trza nam poczekać na Ciril i się wypowie ... Ona zna teren .... Link do komentarza
labas Napisano 10 września 2010 Udostępnij #310 Napisano 10 września 2010 Cytat a co? skakać Ci sie zachciało? to ciupage nie zapomnij spakować ..... a serio .... pojęcia nie mam czy są tam w ogóle warunki .... no i - pogoda na dwoje babka wróżyła ... trza nam poczekać na Ciril i się wypowie ... Ona zna teren .... No bo nie wiem czy brać oscypki i śliwowicę Link do komentarza
daggulka Napisano 10 września 2010 Autor Udostępnij #311 Napisano 10 września 2010 Cytat No bo nie wiem czy brać oscypki i śliwowicę śliwowicę na pewno .... a z decyzją o oscypkach poczekajmy na Ciril .... Link do komentarza
Barbossa Napisano 10 września 2010 Udostępnij #312 Napisano 10 września 2010 podpalimy siakąś chałupę, hejbedzie watra, hejbierz i nie piskaj Link do komentarza
daggulka Napisano 10 września 2010 Autor Udostępnij #313 Napisano 10 września 2010 Cytat podpalimy siakąś chałupę, hejbedzie watra, hejbierz i nie piskaj Link do komentarza
Barbossa Napisano 10 września 2010 Udostępnij #314 Napisano 10 września 2010 kurcze butla z gazem, palnik go grzania instalacji z miedzi i każdy sobie sam zgriluje Link do komentarza
daggulka Napisano 10 września 2010 Autor Udostępnij #315 Napisano 10 września 2010 Cytat kurcze butla z gazem, palnik go grzania instalacji z miedzi i każdy sobie sam zgriluje przy okazji brwi za darmo wydepiluje .... Link do komentarza
labas Napisano 10 września 2010 Udostępnij #316 Napisano 10 września 2010 Cytat podpalimy siakąś chałupę, hejbedzie watra, hejbierz i nie piskaj Dobra, dobra, biorę i już nie piskam Link do komentarza
Barbossa Napisano 10 września 2010 Udostępnij #317 Napisano 10 września 2010 Cytat Kotki moje słodkie i co by mi to dało, zanim byśmy dojechali do łodzi to już bym odsiedzin dostała w tym samochodzie, a jak gra muzyka to ja nie usiedzę, z leżeniem też mam problem - gdyby to tylko stopa, albo ręka była, ale kolano?! Cała noga w gipsie do tego jak mam ją na dole to puchnie i uciska kostkę. Kulig mówisz no no ja bardzo lubię te klimaty - w najgorszym wypadku zobaczymy się na letce wtedy to choćby na noszach... w samochodzie wypierdzielasz przedni fotel, siadasz z tyłu, nogę na kokpit, lub bierzesz taką podpórkę jak do arkebuza,ewentualnie gwóźdź sufitowy w dach bryki i na sznurku, ino co na to właściciel fury znam ten ból, 2,5 miecha tak się "bawiłem", jakie masz ustawienie? możesz stanać na nodze, czy takie "bardziej przyjemne" - końskim je zwą , labasno Cytat przy okazji brwi za darmo wydepiluje .... i łapska z futra Link do komentarza
daggulka Napisano 11 września 2010 Autor Udostępnij #318 Napisano 11 września 2010 14 dni .... Link do komentarza
daggulka Napisano 12 września 2010 Autor Udostępnij #319 Napisano 12 września 2010 13 dni ....mam nadzieję, że kombinujecie już fajny mjuzik do hulania ..... Link do komentarza
daggulka Napisano 12 września 2010 Autor Udostępnij #320 Napisano 12 września 2010 Przysiadłam .... to co miałam na kompie przebrałam pod kątem mjuzik do tańca .... i mam składankę nagraną na pen drive 2 gb ..... jakby nikt nie miał niczego do hulania ..... hity wszechczasów taneczne i disco (polo też ) , kilka pościelówek ..... myślę, że będzie ok Link do komentarza
daggulka Napisano 13 września 2010 Autor Udostępnij #321 Napisano 13 września 2010 12 dni ... Link do komentarza
daggulka Napisano 13 września 2010 Autor Udostępnij #322 Napisano 13 września 2010 Ciril .... zostało mało czasu na przelewy .... raptem kilka dni ..... czy można prosić o numery konta i kwoty do wpłat na priv? Link do komentarza
Piczman Napisano 13 września 2010 Udostępnij #323 Napisano 13 września 2010 Szybko póki jeszcze na koncie coś mam, szybko ucieka Link do komentarza
Ciril Napisano 13 września 2010 Udostępnij #324 Napisano 13 września 2010 Aleś Wy niecierpliwi Termin zapisów mija dziś o godz. 24.00. Dajmy szansę jeszcze się innym zapisać Tu jest wsio pod kontrolą...Kochani wolałabym już na sztywno ustalić kwotę, żeby nie latać później z grosikami i oddawać - ja z tych co nie lubią hura-bura jeżeli chodzi o pieniądze, zobowiązania i organizację... wsio jest zaplanowane - z noclegami i cateringiem obgadane - jutro do południa wszyscy uczestnicy dostaną maile...Dzisiaj muszę troszkę ogarnąć sprawy po wyjściu ze szpitala;) Link do komentarza
daggulka Napisano 13 września 2010 Autor Udostępnij #325 Napisano 13 września 2010 pytanko mam .... jest tam jakiś sklep na rzut moherem ? czy raczej w napoje wyskokowe i jedzenie trzeba zabrać ze sobą? Link do komentarza
elutek Napisano 13 września 2010 Udostępnij #326 Napisano 13 września 2010 Cytat pytanko mam .... jest tam jakiś sklep na rzut moherem ? czy raczej w napoje wyskokowe i jedzenie trzeba zabrać ze sobą? Cytat Mam jeszcze pytanie - alkohol - mam kupować ja (określoną ilość butelek określonego gatunku), czy każdy przywozi z sobą co ma? Zaznaczam, że najbliższy sklep od miejsca bitwy i spoczynku jest 4 km... i jest to dobrze wyposażony sklep ogólnospożywczy o wdzięcznej nazwie "Bachus"... 4 km to może być bardzo duża odległość lepiej chyba coś ze sobą zabrać... Link do komentarza
daggulka Napisano 13 września 2010 Autor Udostępnij #327 Napisano 13 września 2010 Cytat 4 km to może być bardzo duża odległość lepiej chyba coś ze sobą zabrać... jakaś ślepa jestem .... niedoczytana ..... oki ... to lepiej zabrać..... Link do komentarza
daggulka Napisano 14 września 2010 Autor Udostępnij #328 Napisano 14 września 2010 11 dni ... Link do komentarza
daggulka Napisano 14 września 2010 Autor Udostępnij #329 Napisano 14 września 2010 a ja się bardzo cieszę na ten zlot .... potrzeba mi takiego odstresu w fajnym towarzystwie .... Link do komentarza
daggulka Napisano 15 września 2010 Autor Udostępnij #330 Napisano 15 września 2010 10 dni .... Link do komentarza
Piczman Napisano 16 września 2010 Udostępnij #332 Napisano 16 września 2010 Dobra, żarty się skończyły.Dziś wybiorę jakoś motyw na plakietki ,,,Nie mogę uwierzyć ze to już za tydzień prawie Link do komentarza
daggulka Napisano 16 września 2010 Autor Udostępnij #333 Napisano 16 września 2010 Cytat Dobra, żarty się skończyły.Dziś wybiorę jakoś motyw na plakietki ,,,Nie mogę uwierzyć ze to już za tydzień prawie bardzo szybko to zleciało ... jeszcze tylko tydzień ... Link do komentarza
daggulka Napisano 17 września 2010 Autor Udostępnij #335 Napisano 17 września 2010 Cytat 888 no paczpani .... potrójnie .... znaczy , że trzy razy bardziej czekasz ? p.s. dobrze , że nie 666 .... bo mogliby co niektórzy nas o coś posądzić ... że tam wyrabiać bedziemy ... wiesz ... stos zamiast ogniska i palenie nie kiełbasek .... Link do komentarza
Piczman Napisano 17 września 2010 Udostępnij #336 Napisano 17 września 2010 Możemy zapalić, możemy ,,,Zioło dobre jest na kaca Link do komentarza
daggulka Napisano 17 września 2010 Autor Udostępnij #337 Napisano 17 września 2010 Cytat Możemy zapalić, możemy ,,,Zioło dobre jest na kaca tia ... tyle, że ja nie chcę już oglądać różowych żyrafek skaczących po meblach .... Link do komentarza
Piczman Napisano 17 września 2010 Udostępnij #338 Napisano 17 września 2010 Z czym innym Ci się chyba myli, aż się boję zapytać z czym Link do komentarza
daggulka Napisano 17 września 2010 Autor Udostępnij #339 Napisano 17 września 2010 Cytat Z czym innym Ci się chyba myli, aż się boję zapytać z czym dobra , to lepiej nie pytaj .... Link do komentarza
Barbossa Napisano 17 września 2010 Udostępnij #340 Napisano 17 września 2010 Cytat no paczpani .... potrójnie .... znaczy , że trzy razy bardziej czekasz ? p.s. dobrze , że nie 666 .... bo mogliby co niektórzy nas o coś posądzić ... że tam wyrabiać bedziemy ... wiesz ... stos zamiast ogniska i palenie nie kiełbasek .... Ciril ukochała sobie cyferkę osiem,bo to takie podobne do paragrafików.... Link do komentarza
Ciril Napisano 17 września 2010 Udostępnij #341 Napisano 17 września 2010 Piraciku Ty mój!!! A no lubię te esy floresy, lecz czy kocham... hmm... ostatnio za dużo w ty siedzę i mam ich troszkę dość... Link do komentarza
daggulka Napisano 20 września 2010 Autor Udostępnij #342 Napisano 20 września 2010 5 dni , robaczki ..... Link do komentarza
Piczman Napisano 20 września 2010 Udostępnij #343 Napisano 20 września 2010 Jak zatytułować imprezę na plakietce, Jeśka 2010 ? Link do komentarza
daggulka Napisano 20 września 2010 Autor Udostępnij #344 Napisano 20 września 2010 Cytat Jak zatytułować imprezę na plakietce, Jeśka 2010 ? No , Konferencja Aktywu BD Jeśka 2010 Link do komentarza
Trzylwy Napisano 20 września 2010 Udostępnij #345 Napisano 20 września 2010 Patrząc na frekwencję, to śmiało możesz od razu walić "JesieczKA" Link do komentarza
daggulka Napisano 20 września 2010 Autor Udostępnij #346 Napisano 20 września 2010 Cytat Patrząc na frekwencję, to śmiało możesz od razu walić "JesieczKA" niestety masz rację ..... ale i tak bardzo cieszę się ze spotkania z tymi którzy przyjadą...... odstresujemy sie porządnie , wypijemy za zdrowie tych którzy nie dotarli z nadzieją, że kolejny raz będzie liczniejszy .... może kulig w starym miejscu? Link do komentarza
Ciril Napisano 20 września 2010 Udostępnij #347 Napisano 20 września 2010 Niestety muszę wykreślić udział dzempelki Link do komentarza
daggulka Napisano 20 września 2010 Autor Udostępnij #348 Napisano 20 września 2010 czy ktoś ma numer telefonu albo gg do Myszatego?Miałam numer gg , ale padł mi dysk w laptoku i straciłam wszystkie kontakty łącznie z kontaktem do Niego .... nie wiemy czy jedzie czy nie jedzie .... czy jest zdrowy czy ma problemy .... nie odzywa się wcale .... martwię się.... Link do komentarza
daggulka Napisano 20 września 2010 Autor Udostępnij #349 Napisano 20 września 2010 podaje jeszcze taka informacje .... kilka osób mi pisało na priv , że może w ostatniej chwili coś się wyklaruje i dojadą na żywioł w sobotę ... więc może się okazać , że jeśli wszyscy przyjadą - nie będzie nas tak znowu mało ... znaczy kilka osób więcej ....nie pisze kto i jak ..... bo sobie nie życzyli na wypadek jednak "nie dojechania" .... Ciril wie i obiecała, że nie wygoni Link do komentarza
daggulka Napisano 20 września 2010 Autor Udostępnij #350 Napisano 20 września 2010 wiem, wiem .... nie ma co pisać , licznik juz dziś był ...ale tak sie cholerka ciesze ze piątek już tuż tuż ... że aż tu z tej radości zaglądam co chwilę... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się