-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
130m, baxi , temperatura 20 stopni ręczne, nie wyłączam ogrzewania, jedynie wakacje, ale to szybciutko wodę nagrzewa po powrocie, ustawiam urlop by z rana już zaczęło grzać. Jedynie na początku wyłączyłem na służy okres +-8dni jak płytki trzeba było kłaść bo podłogówka, to wydaje mi się, że dość szybko po ponownym włączeniu bylo odczuwac cieplo mimo lutego/marca, sama przechodzi w tryb letni, w domu 21.5 stopnia, wygodne bardzo, raz na rok serwis, energooszczędny + fv i magazyn Trochę cięło by po kieszeni x2 gdyby nie fv, jestem bardzo zadowolony. Ogólnie ok, bałem się zużycia w zimę, ale surowych zim nie ma także w kieszeni więcej
-
Witajcie Czy ktoś z Państwa posiada pompę ciepła w swoim domu? Zasadniczo interesują mnie informacje dosyć ogólne, w stylu: - czy są jesteście (biorąc pod uwagę całokształt)? - czy dom się szybko nagrzewa? (jest to dla mnie istotne, gdyż często wyjeżdżam na kilka dni lub tygodni, więc sytuacje, w których dom stał nieogrzewany, pusty przez kilkanaście dni będą się zdarzać regularnie) - czy taka pompa generuje hałas? - czy wybralibyście ponownie pompę ciepła (bez zastrzeżeń)? Ponadto będę wdzięczny, jak zaznaczycie jaki macie rodzaj pompy i w jakim standardzie budowaliście swój dom (klasyczny, energooszczędny itd). Ponadto jeśli macie porównanie do innych typów ogrzewania domu, to również możecie się odnieść . Pytania są dosyć ogólnikowe i takie odpowiedzi również będą najlepsze, gdyż nie da się wszystkiego porównać (trzeba by mieć taki sam dom w tej samej lokalizacji wyposażony w dwa różne systemy) dlatego też szczególnie liczę na wasze zwyczajne opinie. Dzięki za odpowiedzi i powodzenia w budowie ;)
-
Nie to był pracownik Banku oraz potem również znalazły się pieniążki, ale teraz przez ich błąd jesteśmy w Bik negatywnie .Ale jak można tak z ludźmi robić, a tym bardziej Bank i ludzi tak krzywdzić. To teraz człowiek gdzie ma z tym iść jedynie co do Banku ,ale byliśmy już i mieli to zrobić lecz jakoś niezadzialalo.Moze muszę zgłosić i opisać Bank wtedy zaczną działać bo powoli to nierobi się śmieszne
-
Przez podczytywacz · Napisano
A to był PRAWDZIWY PRACOWNIK BANKU, czy daliście się "wkręcić" komuś podszywającemu się pod pracownika banku... Znaleźli to KONTO TECHNICZNE i na nim kasę? -
Przez Mati141213 · Napisano
Nad kotłownia jest łazienka, do góry podłączenie wiem jak pójdzie pionem Chodzi mi tylko o to czy w kotłowni jest prawidłowo, czy bez problemu podłącze cała łazienkę w podłodze ? Styropian 20cm jest Tutaj zdjecie górycie
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts