daggulka Napisano 4 listopada 2011 #2601 Napisano 4 listopada 2011 Cytat już ja cię tam będę motywować, nie bój się tylko wiesz, licz się z drastycznymi tekstami ależ nie krepuj się.... Cytat Nawet nic nie mów tiiia ... 63 na blacie ... , gdzie te czasy kiedy było 60, 61 ...
Gość gawel Napisano 4 listopada 2011 #2602 Napisano 4 listopada 2011 Nie staję na blacie bo się zarwie jak będę miał możliwość to wadze do ważenia ciężarówek się zważę
Gość gawel Napisano 4 listopada 2011 #2603 Napisano 4 listopada 2011 Za nic nie powiem o nie ale już pracuję nad tym...
daggulka Napisano 5 listopada 2011 #2604 Napisano 5 listopada 2011 Cytat Za nic nie powiem o nie ale już pracuję nad tym... szczęściarz .... ja nawet jeszcze o tym nie pomyślałam ....
SRX Napisano 6 listopada 2011 #2605 Napisano 6 listopada 2011 Cytat hehe, to ja nawet nie mówię ile mam na "blacie" Te wagi się psują z czasem i zawyżają wynik. Ja już dawno swoją w diabły posłałam.
elutek Napisano 6 listopada 2011 #2606 Napisano 6 listopada 2011 Cytat Te wagi się psują z czasem i zawyżają wynik. a mogłyby się tak w tę inną, bardziej przyjazną stronę popsuć...
SRX Napisano 6 listopada 2011 #2607 Napisano 6 listopada 2011 Cytat a mogłyby się tak w tę inną, bardziej przyjazną stronę popsuć... Ach, ta złośliwość rzeczy martwych.
sylunia133 Napisano 6 listopada 2011 #2608 Napisano 6 listopada 2011 tiiia ... 63 na blacie ... buuuuu!a ja pragnę tyle mieć!!!
daggulka Napisano 6 listopada 2011 #2609 Napisano 6 listopada 2011 Cytat tiiia ... 63 na blacie ... buuuuu!a ja pragnę tyle mieć!!! jak się natychmiast za siebie nie zabiorę, to niedługo też tak powiem Cytat postęp jest powolny, ale jest - przede wszystkim - dyscyplina, która ostatnimi czasy praktycznie znikła ja dziś mam ostatni dzień obżarstwa ..... naleśniczki wciągłam w ilości hurtowej .... od jutra ograniczenie kcal do 1000 - nie mam planu ... planu mi trza .... nie chcę wracać do dukana ...
Gość mhtyl Napisano 6 listopada 2011 #2610 Napisano 6 listopada 2011 Cytat .... nie chcę wracać do dukana ... a może dukan wróci do Ciebie
daggulka Napisano 6 listopada 2011 #2611 Napisano 6 listopada 2011 Cytat a może dukan wróci do Ciebie nie wykluczam ...
Gość gawel Napisano 6 listopada 2011 #2612 Napisano 6 listopada 2011 Cytat nie wykluczam ... Byle szybko NOW w moim przypadku
daggulka Napisano 6 listopada 2011 #2613 Napisano 6 listopada 2011 Cytat Byle szybko NOW w moim przypadku w moim tysz by się zdało ..... ale kuźwa - jak myślę o twarogu to mi słabo ...
Gość gawel Napisano 6 listopada 2011 #2614 Napisano 6 listopada 2011 Cytat w moim tysz by się zdało ..... ale kuźwa - jak myślę o twarogu to mi słabo ... a cynamon i słodzik?
daggulka Napisano 6 listopada 2011 #2615 Napisano 6 listopada 2011 słodzik używam do dziś ... tak, z przyzwyczajenia .... ale cynamon też mi się przeżarł- i te zapachy do ciast .... nie wiem czy dam rade wrócić .... a mamy jakiś plan B , Piotr?
Gość gawel Napisano 6 listopada 2011 #2616 Napisano 6 listopada 2011 (edytowany) Cytat słodzik używam do dziś ... tak, z przyzwyczajenia .... ale cynamon też mi się przeżarł- i te zapachy do ciast .... nie wiem czy dam rade wrócić .... a mamy jakiś plan B , Piotr? Nie trzeba wracać do Dukana nic skuteczniejszego i zmniejszmy jojo jeszcze nie przerabia łem, poza tym obwody szybko zchodza a to jest teraz najważniejsze Edytowano 6 listopada 2011 przez gawel (zobacz historię edycji)
daggulka Napisano 6 listopada 2011 #2617 Napisano 6 listopada 2011 czyli że co .... jesteś na tym dukanie, czy nie?
Gość gawel Napisano 6 listopada 2011 #2618 Napisano 6 listopada 2011 Jestem ... prawie a co do planu B to owszem już wiem BEZ piwa , ale dziś pst .. ostatni żywczyk co tam
retrofood Napisano 6 listopada 2011 #2619 Napisano 6 listopada 2011 Cytat słodzik używam do dziś ... tak, z przyzwyczajenia .... A nie lepiej na przykład tak?:
Gość gawel Napisano 6 listopada 2011 #2620 Napisano 6 listopada 2011 A tak poważnie jestem tak w 50% tzn przez tydzień jade na samym nabiale, w wekend coś tam jem ale weglowodany won, cukier won i jest ok czasem może z tłuszczmi trochę przewalę powyżej tych 4% ale to jest może z 10
daggulka Napisano 6 listopada 2011 #2621 Napisano 6 listopada 2011 Retro .... mnie to by wystarczyło se wysokie lustro postawić.... Cytat A tak poważnie jestem tak w 50% tzn przez tydzień jade na samym nabiale, w wekend coś tam jem ale weglowodany won, cukier won i jest ok czasem może z tłuszczmi trochę przewalę powyżej tych 4% ale to jest może z 10 no , czyli modyfikowany dukan .....dobra , to ja też od jutra ... niedługo sie w spodnie nie dopnę ... jakieś opony mi wystają ...
Gość gawel Napisano 6 listopada 2011 #2622 Napisano 6 listopada 2011 Spoko nie jestem na dukanie tak jakos nie uważam ale mam wszystko co potzreba i ok dil robimy od jutra START bez oszukaństwa nie ma to tamto meldujemy sie od jutra? na naszym wewontku co?
daggulka Napisano 6 listopada 2011 #2623 Napisano 6 listopada 2011 Cytat Spoko nie jestem na dukanie tak jakos nie uważam ale mam wszystko co potzreba i ok dil robimy od jutra START bez oszukaństwa nie ma to tamto meldujemy sie od jutra? na naszym wewontku co? jak nie , to po świętach się do Milusia nie zmieszczę....
sylunia133 Napisano 7 listopada 2011 #2625 Napisano 7 listopada 2011 ludziki ratujcie,przez prawie rok zrzuciłam 12 kilosów(tak znienawidzonych),a od września wróciły do mnie 4,chyba te ,które żyć nie mogą bez mojej osoby,tylko czy one nie wiedzą,że ja ich nie chce ,a jak wrócą pozostałe pomooocy !!!
daggulka Napisano 7 listopada 2011 #2626 Napisano 7 listopada 2011 Cytat ludziki ratujcie,przez prawie rok zrzuciłam 12 kilosów(tak znienawidzonych),a od września wróciły do mnie 4,chyba te ,które żyć nie mogą bez mojej osoby,tylko czy one nie wiedzą,że ja ich nie chce ,a jak wrócą pozostałe pomooocy !!! jak zrzuciłaś te 12 kilo? mnie tysz sie udało dyche zdusić, z czego już 3 mam z powrotem ... trza sie ogarnąć.... jeno my z gawlem na dukanie jedziemy - czyli na diecie proteinowej .... bo na ruch to ja jestem za leniwa....
Gość gawel Napisano 7 listopada 2011 #2627 Napisano 7 listopada 2011 Ja też Regularnie ćwicze jedynie stawy skokowe bo jeżdzę w korkach warszawskich
daggulka Napisano 7 listopada 2011 #2628 Napisano 7 listopada 2011 Cytat Ja też Regularnie ćwicze jedynie stawy skokowe bo jeżdzę w korkach warszawskich kupiłam po drodze do pracy serek wiejski light i butelkę wody niegazowanej ... będę musiała potem jeszcze wyskoczyć po coś do zszamania , np. jakąś chudą wędlinę albo rybe na obiad , bo w domu będę dopiero kole 19 ... a na dukanie niestety trza jeść ... czyli wracam do systematycznych posiłków w ilości co najmniej 3 dziennie ... gorzej z tą wodą - odzwyczaiłam się dużo pić....
SRX Napisano 7 listopada 2011 #2629 Napisano 7 listopada 2011 Dasz radę. U mnie znów na odwrót. Byłam na diecie, ale za bardzo kocham jeść. Trzeba było zacząć się ruszać, waga dalej stoi w miejscu (ale wiadomo, coś się spsuło) ale za to kondycja lepsiejsza.
retrofood Napisano 7 listopada 2011 #2630 Napisano 7 listopada 2011 Cytat Byłam na diecie, ale za bardzo kocham jeść. Trzeba było zacząć się ruszać, Ja nie mam z kim.
acia Napisano 7 listopada 2011 #2631 Napisano 7 listopada 2011 Cytat Ja nie mam z kim. No jak, a te ponad 30 lat, jeszcze zawsze można z pieskiem pobiegać, albo za.
SRX Napisano 7 listopada 2011 #2632 Napisano 7 listopada 2011 Cytat Ja nie mam z kim. Ale jeść, czy ruszać się?
sylunia133 Napisano 7 listopada 2011 #2634 Napisano 7 listopada 2011 Cytat jak zrzuciłaś te 12 kilo? mnie tysz sie udało dyche zdusić, z czego już 3 mam z powrotem ... trza sie ogarnąć.... jeno my z gawlem na dukanie jedziemy - czyli na diecie proteinowej .... bo na ruch to ja jestem za leniwa.... ja stosowałam dietę rozdzielczą,osobno węglowodany i białka,no i niestety ruch,co drugi dzień szybki godzinny marsz.moi rodzice odchudzali się,tato ze względu na zdrowie,mama do towarzystwa co by tatuśka motywować,no i tak ja do nich ...a teraz ja na mojej wsi oni w mieście i przepadłam,samej ciężko.mój szanowny uwielbia jeść,chudy jak szczypior,córka to samo i nie mam nikogo do odchudzania...
daggulka Napisano 8 listopada 2011 #2635 Napisano 8 listopada 2011 (edytowany) poległam wczoraj .... dwa naleśniczki wciągłam bo wieczorem jak już się dowlekłam to nie miałam siły coby wymyślać - a były w lodówce , więc wszamałam zimne na szybko .... ale ilość kcal za cały dzień jak zliczyłam, to 800-a chyba nawet nie ... trzy kawy z mlekiem i słodzikiem , serek wiejski light, mała miseczka sałatki z czerwonej kapusty , ze dwa cukierki toffi i te naleśniki ... wiec tragedii nie ma ... Edytowano 8 listopada 2011 przez daggulka (zobacz historię edycji)
Gość gawel Napisano 8 listopada 2011 #2636 Napisano 8 listopada 2011 Ja jakoś też wytrzymałem, ale jakoś to dziwnie idzie inaczej niż poprzednio W sumie to byłem w carfurze na małych zakupach i tak i w sklepie i przez cały dzień przedawkowałem kefir i dostałem sraczki z przeproszeniem ale w sumie pomijając stres stania w korku z taka mniej wiecej mina to z 0,5 kg mniej w minute
Gość mhtyl Napisano 8 listopada 2011 #2637 Napisano 8 listopada 2011 Cytat Ja jakoś też wytrzymałem, ale jakoś to dziwnie idzie inaczej niż poprzednio W sumie to byłem w carfurze na małych zakupach i tak i w sklepie i przez cały dzień przedawkowałem kefir i dostałem sraczki z przeproszeniem ale w sumie pomijając stres stania w korku z taka mniej wiecej mina to z 0,5 kg mniej w minute No popatrz u mnie podobnie, po południu jakoś mi się tak ciężko na brzuchu zrobiło i tak trzymało do wieczora więc w drodze po pracy kupiłem sobie dwa jogurty naturalne aby brzuszek zaczął lepiej pracować ,no i zaczął o drugiej w nocy jechałem do rygi że aż miło było słuchać (żona uszy zatkała bo na takie odgłosy to ją zaraz bierze),pół wiadra wyleciało jak nic ale jakoś dziś po południu doszedłem do formy
daggulka Napisano 8 listopada 2011 #2638 Napisano 8 listopada 2011 dziś trzy kawy z mlekiem i słodzikiem, micha surówki z czerwonej kapusty, mały kawałek swojskiej kiełbachy , na deser dwa michałki .... i na kolację jabłko... finito ....
daggulka Napisano 8 listopada 2011 #2640 Napisano 8 listopada 2011 Cytat Daga trochę mało. A ile pijesz wody? tyle co w kawie ... nie no ... żartowałam.... z pół litra mi się zdarza dodatkowo .... w porywach do litra....
sylunia133 Napisano 9 listopada 2011 #2642 Napisano 9 listopada 2011 Cytat tyle co w kawie ... nie no ... żartowałam.... z pół litra mi się zdarza dodatkowo .... w porywach do litra.... ojć,daggulka przy tych ilościach kawy co Ty sobie zapodajesz,to trochę za mało,ale pewnie to wiesz...kawunia wypłukuje magnezik i inne minerałki co to są niezbędne do życia
Gość gawel Napisano 9 listopada 2011 #2643 Napisano 9 listopada 2011 Cytat ojć,daggulka przy tych ilościach kawy co Ty sobie zapodajesz,to trochę za mało,ale pewnie to wiesz...kawunia wypłukuje magnezik i inne minerałki co to są niezbędne do życia Przy tym wagonie kawy co wypiłem w życiu powinnem umrzeć z 5 lat temu spokojnie
sylunia133 Napisano 9 listopada 2011 #2644 Napisano 9 listopada 2011 Cytat Przy tym wagonie kawy co wypiłem w życiu powinnem umrzeć z 5 lat temu spokojnie a tam zaraz umrzeć ja też sporo jej wypijam,nawet bardzo sporo,ale wody to jeszcze więcej,mniam mniam smaczna woda...
Gość mhtyl Napisano 9 listopada 2011 #2645 Napisano 9 listopada 2011 A ja w domu to malutko kawy pijam w weekend 2-3 kawki ,ale w pracy to ho ho a i nieraz to i 5 kaw padnie
retrofood Napisano 9 listopada 2011 #2646 Napisano 9 listopada 2011 Cytat Przy tym wagonie kawy co wypiłem w życiu powinnem umrzeć z 5 lat temu spokojnie 1. To nie był wagon, tylko cysterna.2. W cysternie był spirt a nie kawa.
Gość mhtyl Napisano 9 listopada 2011 #2647 Napisano 9 listopada 2011 Cytat 1. To nie był wagon, tylko cysterna. A cysterna liczy tak sobie skromnie 60 000 litrów
daggulka Napisano 10 listopada 2011 #2648 Napisano 10 listopada 2011 mniej niż 62 na blacie .... stres i brak czasu powoduje ubytki....
daggulka Napisano 11 listopada 2011 #2649 Napisano 11 listopada 2011 wahom sie czy iść na wage - wczoraj wieczorem dwa piwka uskuteczniłam , pewnie jeszcze ze mnie nie zlazło
Gość mhtyl Napisano 11 listopada 2011 #2650 Napisano 11 listopada 2011 Nie wahaj się idź na całość. A ja sobie sobie czekoladkę do kawuni wciągnę
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się