Komentarz dodany przez Lea: he , u mnie to samo , mąż ostatnio narzekał, że woda pod prysznicem nie taka ciepła jak ustawił kurek tak jak zawsze (przeważnie korzystamy z wanny), zwalił to na wydajność pieca, a teraz dostaliśmy rachunek grozy ( kwota x2), zużycie gazu za 2 msc o 40% w góre, a tu prosze, widze że problem dotyczy nie tylko mnie, my już sie zastanwialiśmy czy gdzieś wycieku nie ma
Cześć, użyj czasem jak będziesz miał chwilę czasu jakiegoś przecinka, bo nikt nie ma zamiaru się domyślać o co Ci chodzi. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
demo, jeśli dobrze pamiętam to coś robiłeś z blachy (miedź albo mosiądz) Jakieś wyklepywanie czy jak to się nazywa. Także chyba zrobiłeś element miecza samurajskiego. Tak mi się kojarzy.
Cześć mam taką za głoskę z posadzką oraz schodami.
Posadzka jak dla mnie jest do szlifowania ze względu na zadziory, nierówności a na nią idą panele winylowe.Probowalem małym flexem z tarczą do betonu ale za bardzo się w nią wżera,papier ścierny znów za słaby.
Na schody wpadłem na pomysł aby do pod stopni dokleić płytę GK wystającą nad stopień 3-4mm wykończy pod stopień i posłuży za szalunek na beton architektoniczny coś w tym stylu ale to są schody zabiegowe i nie mam pomysłu na zewnętrza stronę.
Dzięki z góry za podpowiedzi,rady, pomysły
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się