demo, jeśli dobrze pamiętam to coś robiłeś z blachy (miedź albo mosiądz) Jakieś wyklepywanie czy jak to się nazywa. Także chyba zrobiłeś element miecza samurajskiego. Tak mi się kojarzy.
Cześć mam taką za głoskę z posadzką oraz schodami.
Posadzka jak dla mnie jest do szlifowania ze względu na zadziory, nierówności a na nią idą panele winylowe.Probowalem małym flexem z tarczą do betonu ale za bardzo się w nią wżera,papier ścierny znów za słaby.
Na schody wpadłem na pomysł aby do pod stopni dokleić płytę GK wystającą nad stopień 3-4mm wykończy pod stopień i posłuży za szalunek na beton architektoniczny coś w tym stylu ale to są schody zabiegowe i nie mam pomysłu na zewnętrza stronę.
Dzięki z góry za podpowiedzi,rady, pomysły
To się nie da przesunąć. połączenie nie jest sztywne a sam blat waży 100 kg.
Kolumny, przynajmniej w moim wykonaniu są dość lekkie, bo wykonane ze sklejki fornirowanej o grubości około 20 mm, nie pamiętam dokładnie.
Niestety trzeba rozebrać - przestawić - złożyć.
Ale jeżeli by go postawić na śliskich kaflach, polerowanych i pod kolumnami przykleić podkładki filcowe, wtedy pewnie dałoby się go przesunąć bez rozbierania. U mnie stoi na dywanie sizalowym, więc przesuwanie odpada. Chyba że razem z dywanem.
Jak wszystkie meble Tresserry, oryginalne i pomysłowe.
Oczywiście nie jest to połączenie całkowicie sztywne, ale ciężar szklanego blatu i dość duża powierzchnia kontaktowa z podłogą, powodują że układ jest bardzo stabilny.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się