Skocz do zawartości

Dla tych co przedawkowali... słońce

Recommended Posts

Napisano
ja proponuje z domowych specyfików zielone ogórki (surowe). idelanie chłodzą poprzoną skórę. A tak naprawdę warto kupić w aptece albo kosmetycznym jakiś baslam chłodzący właśnie po opalaniu.. teraz wybór jest naprawdę wielki ... albo po prostu panthenol icon_wink.gif
Napisano
Lepiej być mądrym przed szkodą ale jak już jest poparzenie, to domowe sposoby mogą jedynie zmniejszyć ból i świąd ale nie złagodzą skutków uszkodzenia tkanek. Tylko jakiś profesjonalny preparat może zmniejszyć skutki poparzenia skóry.
  • 4 tygodnie temu...
Napisano
Lepiej zapobiegać takim oparzeniom, bo leczenie może długo potrwać. Krem przeciwsłoneczny z duużym filtrem na pewno pomoże. A jak już się oparzenie przytrafi to... zimne okłady koniecznie i dużo silnej woli by się nie drapać!
  • 1 miesiąc temu...
  • 11 lata temu...
Napisano

Oj nie raz zdarzyły mi się oparzenia słoneczne, przez które przez kilka dni byłam wyłączona z życia. Odkąd znalazłam Octenicare takie sytuacje nie mają miejsca. gdy tylko przedobrze ze słońcem, podrażnione miejsca smaruję tym kremem, dzięki któremu szybko poparzenie łagodnieje. Wypróbuj koniecznie ;)

• 2 miesiące temu...

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...