mieciu Napisano 19 marca 2009 Udostępnij #1 Napisano 19 marca 2009 Polecam fajną stronę (poniżej), na której jest mnóstwo bezpłatnych katalogów do zamówienia od różnych firm. Katalogi z meblami, kominkami, płytkami, podłogami itp, a także projektami domów. Zamawiać można za darmo, a także przeglądać przez internet. Katalogów mają dość sporo.Zamów katalogi za darmo - meble, projekty, wykończenieŻeby móc zamawiać katalogi trzeba się zarejestrować - ale potem można zamawiać do woli Link do komentarza
marcinap Napisano 8 kwietnia 2009 Udostępnij #2 Napisano 8 kwietnia 2009 Dzięki, bardzo przydatne. Jedyny minus to to, że jest ograniczenie zamawiania katalogów do 20 tygodniowo ale jakoś da sie przeżyć Link do komentarza
marcinap Napisano 21 czerwca 2009 Udostępnij #3 Napisano 21 czerwca 2009 Fajne, wszystkie katalogi już mi przyszły, dzięki jeszcze raz.Szczególnie polecam Katalog projektów domów MTM Styl - na prawdę są świetne Link do komentarza
Mathir Napisano 10 lipca 2009 Udostępnij #4 Napisano 10 lipca 2009 Faktycznie fajna strona. JA także polecam http://kataloo.pl/dom/c/16 Link do komentarza
anusia1985 Napisano 4 marca 2010 Udostępnij #5 Napisano 4 marca 2010 Cytat Polecam fajną stronę (poniżej), na której jest mnóstwo bezpłatnych katalogów do zamówienia od różnych firm. Katalogi z meblami, kominkami, płytkami, podłogami itp, a także projektami domów. Zamawiać można za darmo, a także przeglądać przez internet. Katalogów mają dość sporo.Zamów katalogi za darmo - meble, projekty, wykończenieŻeby móc zamawiać katalogi trzeba się zarejestrować - ale potem można zamawiać do woli Ja już kilka razy próbowałam się zarejestrować i nic, a może coś żle robię? Pomóżcie Link do komentarza
chiromancja Napisano 6 marca 2010 Udostępnij #6 Napisano 6 marca 2010 Cytat Ja już kilka razy próbowałam się zarejestrować i nic, a może coś żle robię? Pomóżcie Wszytko dobrze robisz. Strona jest chyba uśpiona. Pewnie pomysł nie wypalił i teraz ta usługa jest nieaktualna. Link do komentarza
Kabiro Napisano 16 marca 2010 Udostępnij #7 Napisano 16 marca 2010 Ja tez nie moge się zarejestrowac,także nie jestes sama. Poza tym ten pomysł z katalogami wydaje mi się bardzo fajny,dzięki za wstawke. Na pewno wielu forumowiczów przy tym skorzystało. Link do komentarza
mieciu Napisano 27 sierpnia 2010 Autor Udostępnij #8 Napisano 27 sierpnia 2010 (edytowany) Ja się teraz zalogować mogę - sprawdziłem i działa. Z tych katalogów co zamówiłem wcześniej doszło około 80%. Spróbujcie w innej przeglądarce może?[email="http://kataloo.pl"]http://kataloo.pl[/email] Edytowano 27 sierpnia 2010 przez mieciu (zobacz historię edycji) Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 27 sierpnia 2010 Udostępnij #9 Napisano 27 sierpnia 2010 Ja używam firefox-a ,jestem też zarejestrowana,a żadnego katalogu nie mogę zlokalizować Link do komentarza
kalumet Napisano 28 sierpnia 2010 Udostępnij #10 Napisano 28 sierpnia 2010 te strony są chyba tylko na pewien czasniby jest trochę tych stronale działają tylko przez jakiś czas po uruchomieniu Link do komentarza
katee Napisano 28 sierpnia 2010 Udostępnij #11 Napisano 28 sierpnia 2010 a mi też nic nie działa... brak katalogów i brak katalogów... i tyle.... Link do komentarza
margaretka2002 Napisano 28 sierpnia 2010 Udostępnij #12 Napisano 28 sierpnia 2010 "Nie odnaleziono katalogow." Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się