Pomocnik Napisano 1 grudnia 2008 #1 Napisano 1 grudnia 2008 Okazuje się, że większość klientów niemal bez oporu poddaje się hasłom wymyślanym w działach marketingu wielkich firm. W dziedzinie budownictwa wystarczy przyczepić produktowi nalepkę: EKOLOGICZNY lub OSZCZĘDNY, a niemal natychmiast będą ustawiały się po niego kolejki. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/instalacje/pompy-ciepla/a/8196-wielki-brat-patrzy-na-pompe-ciepla
Gość Tadeusz Stefanowicz Napisano 1 grudnia 2008 #2 Napisano 1 grudnia 2008 Interesujący i rzetelne podejście do sprawy, szczególnie jeśli chodzi o zbadanie ekonomii pow. p. c.
Gość Robert Kucia - Fido Napisano 25 lutego 2009 #3 Napisano 25 lutego 2009 Dokładnie takie podejście jak przedstawione powyżej jest propagowane również na południu Polski. Etapy budowy można obserwować na www.iQhome.eu (jestem właścicielem domeny) zakładka galeria i współpraca dla firm. chętnie porozmawiam z autorem. Jedyna podstawoa różnica to taka że iQhome.eu to modelowy dom pasywny. 7kW pompa ciepła thermogolv (bezpośrednie parowanie) + kominek tradycyjny + podłgówka + opomiarowany dom + dolne źródło. Rekuperator, GWC + wiele własnych innowacji, a przede wszystkim nadzór nad każdym elementem budowy i dokumentacja.
Gość marcin Napisano 11 grudnia 2009 #4 Napisano 11 grudnia 2009 Ja mysle ze jednak w sklepach fachowo i rzeczowo doradza jesli chodzi o pompe ciepła.
Gość Herter Napisano 13 grudnia 2009 #5 Napisano 13 grudnia 2009 W życiu! Kupowanie pompy ciepła w sklepie to samobój!
Gość kazimierz Napisano 22 lutego 2022 #6 Napisano 22 lutego 2022 mam grzejniki w90% jaka pompę dobrać
Elfir Napisano 23 lutego 2022 #7 Napisano 23 lutego 2022 16 godzin temu, Gość kazimierz napisał: mam grzejniki w90% jaka pompę dobrać dobrą. Jakie pytanie taka odpowiedź.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się