witiaw Napisano Poniedziałek o 04:36 #1 Napisano Poniedziałek o 04:36 Bede do grzejnika w lazience dokladal podlogowke na RTL-u. Obecnie grzejnik zasilany jest rura 1/2, ktora idzie z rury prawdopodobnie 3/4. Pytanie czy dokladajac do tej rury 1/2 odejscie na podlogowke da to rade zasilic grzejnik i podlogowke ? Czy nalezy zmienic cala galazke na 3/4 i dopiero na wejsciu podlogowki i grzejnika dac 1/2 ??. Zasilanie miejskie bez zadnych pomp i piecow.
retrofood Napisano Wtorek o 16:43 #3 Napisano Wtorek o 16:43 Cóż Ci podpowiem, skoro ja mam piece kaflowe...
witiaw Napisano 20 godzin temu Autor #4 Napisano 20 godzin temu 11 godzin temu, retrofood napisał: Cóż Ci podpowiem, skoro ja mam piece kaflowe... wielu tu specjalostow, moze ktos inny mieszka w cywilizowanym swiecie i ma wiedze na ten temat
Rysiu512 Napisano 2 godziny temu #5 Napisano 2 godziny temu Pewnie dobrze byłoby wymienić na 3/4. Zobaczymy czy pojawią się jacyś inni specjaliści biegli w temacie z swoimi propozycjami Ta podłogówka to na jaki metraż?
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się