Zbyt wąski otwór drzwiowy
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez podczytywacz · Napisano
To tak raczej nie zadziała Jeśli już - to nie na długo... Woda, jeśli już znalazła "dziurkę" w tej wylewce, to za jakiś czas znajdzie obok - nową -
Przez podczytywacz · Napisano
Ale pozycja "PLAC ZABAW" wykonana i odfajkowana Pokazywali toto w telewizji i pisali o nim sprzedajni pismacy... -
Łódź, ul. Piotrkowska. Nie, to nie spacerniak, to nowiutki plac zabaw dla dzieci. Wykonanie dewelopera.
-
Dziękuję. Nie mam faworyta, ale z tych popularnych i ten co ma dobrą opinię to jest Weber, ale jeszcze się zastanowię. Też o tym myślałem, zanim kupię żeby zasięgnąć wiedzy u producenta czy dystrybutora. Najbardziej mi zależało na odpowiedzi czy w ogóle się z tym spotkałeś jako praktyk. Twardo jest, ale woda jak to woda jak chce, to sobie zawsze znajdzie sposób by cieknąć, także to wygląda tak, że w miejscu gdzie jest ił, robi się dziurka grubości igły, tam się sączy i tam właśnie chciałem wywiercić i wstrzyknąć preparat. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez Wojciech: Podane koszty sa mocno zaniżone, realnie szambo betonowe 10 m3 kosztuje 5 - 6 tys złotych, ale bez montażu jedynie z transportem hds, montaż (niezbedna koparka i kilku ludzi) dochodzi okolo 2500 do 3500 zl, co daje łącznie na starcie średnio 9 tys zlotych, oczyszczalnia z montażem i uslugą koparki średnio to jest koszt około 20 tys zlotych. Uslugi asenizacyjne tez bywaja dużo droższe (np 400zl za wywóz 10 m3) Nie zmienia to faktu, ze instalacja oczyszczalni jest dużo bardziej opłacalna i komfortowa w użytkowaniu.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się