glaniu Napisano 5 września Udostępnij #1 Napisano 5 września Witam, wymieniłem w domu okna na dłuższe tj. dwa o 30 cm dłuższe i jedno zamiast okna wstawiłem drzwi balkonowe. Nie zmieniałem szerokości otworów, nadproża nie naruszone. Sąsiad menda nasłał na mnie PINB. Pytanie czy ja powinienem mieć na to jakieś pozwolenie ? Link do komentarza
retrofood Napisano 5 września Udostępnij #2 Napisano 5 września To PINB Ci nie powiedział? Link do komentarza
glaniu Napisano 5 września Autor Udostępnij #3 Napisano 5 września Dopiero przyjdą Link do komentarza
podczytywacz Napisano 9 września Udostępnij #4 Napisano 9 września Dnia 5.09.2024 o 20:17, glaniu napisał: wymieniłem w domu okna To jest Twój prywatny dom, czy też pisząc "w domu" - piszesz o swoim mieszkaniu w budynku wielorodzinnym? Link do komentarza
glaniu Napisano 9 września Autor Udostępnij #5 Napisano 9 września 1 godzinę temu, podczytywacz napisał: To jest Twój prywatny dom, czy też pisząc "w domu" - piszesz o swoim mieszkaniu w budynku wielorodzinnym? Tak to mój prywatny dom Link do komentarza
podczytywacz Napisano 9 września Udostępnij #6 Napisano 9 września (edytowany) No to musiałeś nieźle popaść temu sąsiadowi Albo jest to jakiś "sygnalista"... Edytowano 9 września przez podczytywacz (zobacz historię edycji) Link do komentarza
zenek Napisano 9 września Udostępnij #7 Napisano 9 września (edytowany) 2 godziny temu, glaniu napisał: Tak to mój prywatny dom jesli to jednorodzinny, indywidualny - to nie powinieneś mieć kłopotu zapewne przejdzie - to nieznaczna zmiana choc urząd może się strzępić Edytowano 9 września przez zenek (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się