Pomocnik Napisano 11 kwietnia Udostępnij #1 Napisano 11 kwietnia Kotły gazowe to jedne z najpopularniejszych urządzeń grzewczych w naszym kraju. Nic w tym dziwnego, skoro są bezobsługowe, oszczędne i nadają się do ogrzewania praktycznie każdego domu. W takim razie o czym powinniśmy pamiętać, wybierając kocioł? Oraz ile jest prawdy w twierdzeniu, że z ogrzewaniem gazowym trzeba się będzie niedługo pożegnać? Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/instalacje/kotly-i-podgrzewacze/a/110077-ogrzewanie-gazem-czy-ue-wprowadzi-zakaz-kotlow-gazowych Link do komentarza
Zdaniem Czytelnika Napisano 11 kwietnia Udostępnij #2 Napisano 11 kwietnia Komentarz dodany przez Kierownik: Zielony ład do kosza albo #polexit Link do komentarza
bobiczek Napisano 11 kwietnia Udostępnij #3 Napisano 11 kwietnia Unia już ma swoje nowe priorytety. Natomiast może się też zdarzyć, że nie będzie świecić słońce i wtedy ceny za energię wyp***li w kosmos Ja tam w zeszłym sezonie wymieniłem kocioł dwufunkcyjny na nowy kondensat, przerobiłem instalację, zapłaciłem, gwarancję dopłaciłem żeby mieć spokój i wuj mnie decyzje obchodzą Pani Ważnej Urszuli. Link do komentarza
retrofood Napisano 11 kwietnia Udostępnij #4 Napisano 11 kwietnia 17 minut temu, bobiczek napisał: Ja tam w zeszłym sezonie wymieniłem kocioł dwufunkcyjny na nowy kondensat, przerobiłem instalację, zapłaciłem, gwarancję dopłaciłem żeby mieć spokój i wuj mnie decyzje obchodzą Pani Ważnej Urszuli. A chrust wyzbierany? Link do komentarza
bobiczek Napisano 11 kwietnia Udostępnij #5 Napisano 11 kwietnia 2 minuty temu, retrofood napisał: A chrust wyzbierany? Przecież potrafisz czytać, że wymieniłem kocioł i chrust mi do niczego. Ale jeśli poradzisz go tym uboższym - to i owszem. Będzie Twój wpis miał sens. Link do komentarza
retrofood Napisano 11 kwietnia Udostępnij #6 Napisano 11 kwietnia 17 minut temu, bobiczek napisał: Przecież potrafisz czytać, że wymieniłem kocioł i chrust mi do niczego. Ale jeśli poradzisz go tym uboższym - to i owszem. Będzie Twój wpis miał sens. Zawsze można wyjść na podwórko i ogrzać się przy ognisku. Więc Twój kocioł byłby wtedy "ni pri cziom" Link do komentarza
Andino Napisano 15 kwietnia Udostępnij #8 Napisano 15 kwietnia hej, Przede wszystkim nie daj się zwieść, że to gazowe cuda są idealne na każdy dom. Trzeba się zastanowić, co chcemy, ile mamy do wydania, czy w ogóle gazowa opcja będzie się opłacać w dłuższej perspektywie. Link do komentarza
retrofood Napisano 15 kwietnia Udostępnij #9 Napisano 15 kwietnia 2 minuty temu, Andino napisał: hej, Przede wszystkim nie daj się zwieść, że to gazowe cuda są idealne na każdy dom. Trzeba się zastanowić, co chcemy, ile mamy do wydania, czy w ogóle gazowa opcja będzie się opłacać w dłuższej perspektywie. I czy gaz na pewno będzie dostępny, bo to wcale nie jest takie pewne. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się