Szybkość nagrzewania wody w bloku a zgodność z Rozporządzeniem Ministra Infrastruktury z dnia 12 kwietnia 2002 r. w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie.
Odpowietrzałem już go tyle razy że nadal zimny jest .Teraz nawet gdy zakrece wszystkie grzejniki to nawet nie grzeje ten co ma grzać jest zimny .Gdy odkręcam z boku tym kluczykiem to woda wylatuje ,tylko w grzejniki coś syczy i gdy przekrece kluczyk to później taki strumień leci a nie tak jak normalnie gdy z grzejnika wodę się spuszcza .
Znajdź producenta i napisz do niego. Ja tak miałem z prowadnicami do szuflad w szafce. Jedną przypadkowo uszkodziłem, a nowej nie mogłem nigdzie znaleźć. Były niemal identyczne, ale zawsze jakiś wymiar sie nie zgadzał. Po tygodniu poszukiwań napisałem do producenta i przysłali mi właściwą, w dodatku gratis. Bardzo porządna firma.
Chodzi oczywiście o producenta kanapy.
Ciekawy przypadek z tym akwarium, choć szczerze mówiąc trudno mi ocenić, na ile to był rzeczywisty problem a na ile po prostu marketingowa historia od firmy od cyberbezpieczeństwa. Pewnie ważniejsze jest rozsądne podejście i podstawowa higiena cybernetyczna niż całkowita rezygnacja z nowoczesnych rozwiązań.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się