odaro Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij #1 Napisano 12 listopada 2020 Jezeli chcemy odprowadzić skropliny do ryny to przy pokryciu dachu dachowką trzeba wywinąć pape do góry Czy tak uniesiona papa wiszac w powietrzu nie popęka. Czy koncowy odcinek papy powinien byc podparty. Jeżeli tak to jak. Deski klinowej nigdzie nie można kupić Papa jest na zwykłym welonie szklanym ktory mozna przerwac rękami A może lepiej jest podłożyć membranę Ale co zrobic żeby papa albo membrana nie zapadał sie ponizej deski czołowej Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij #2 Napisano 12 listopada 2020 Masz jakieś foty? Wyobraźnia mi szwankuje. Link do komentarza
odaro Napisano 12 listopada 2020 Autor Udostępnij #3 Napisano 12 listopada 2020 Dnia 12.11.2020 o 09:21, Budujemy Dom - budownictwo ogólne napisał: Masz jakieś foty? Wyobraźnia mi szwankuje. Rozwiń Nie mam. Mam tylko dekarza który chcę wywinąć pape do góry Inny dekarz jest zadania ze lepiej podlozyc membranę Schematy tego o co pytam sa necie pod hasłem anatomia okapu Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij #4 Napisano 12 listopada 2020 Czy mowa o takim rozwiązaniu? Link do komentarza
odaro Napisano 12 listopada 2020 Autor Udostępnij #5 Napisano 12 listopada 2020 Tak Haki będą mocowane do deski czołowej Tutaj jest rysunek pierwszy gory http://www.dachy.info.pl/technika/anatomia-okapu-cz-1-dwa-rozwiazania/ Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się