marcin lalek Napisano 9 listopada 2020 #1 Napisano 9 listopada 2020 Witam, potrzebuje pomocy związanej z otworzeniem takiego "zamka" za śrot nie wiem jak się za to zabrać. Załączam zdjęcia. Pozdrawiam
podczytywacz Napisano 9 listopada 2020 #2 Napisano 9 listopada 2020 Zapewne da się otworzyć przy pomocy płaskoszczypiec, chwytając na zagiętą blaszkę i przekręcając ją... 1
zenek Napisano 10 listopada 2020 #3 Napisano 10 listopada 2020 22 godziny temu, marcin lalek napisał: Witam, potrzebuje pomocy związanej z otworzeniem takiego "zamka" za śrot nie wiem jak się za to zabrać. Załączam zdjęcia. Pozdrawiam Musisz najpierw stuknąć z boku albo jakąś dźwignią przesunąć tą obudowę, żeby wycentrować otwór - a potem próbować chwycić ten"zamek". Jeszcze wcześniej bym spróbował zaaplikować odrdzewiacz i lekko postukac - mogła rdza chwycić. A jak się nie da - to pozostanie rozwiercenie "zamka". Chyba. 1
LosBlantos Napisano 22 listopada 2020 #4 Napisano 22 listopada 2020 A zwykła klamka nie da rady tego otworzyć? Czy przeoczyłem jakiś szczegół? 1
demo Napisano 22 listopada 2020 #5 Napisano 22 listopada 2020 No właśnie, przecież to jest kwadrat na klamkę. Tylko chyba jakiś uj ten kwadrat wykrzywił. 2
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się