Skocz do zawartości

Historia edycji

wartyl11

wartyl11

Działka jest w takim stanie od wielu lat i póki co wszystkie drzewa stoją i nie ma wypalonych dziur po ogniskach, ani walających się puszek po piwie. Nie wydaje mi się, że zmiana właściciela miałaby wpłynąć jakoś na ten stan rzeczy ;) 

A ogólnie to przy tych minusach cena musiałaby być w granicach 5-10 zł za metr, żeby rozważać jej zakup :D 

wartyl11

wartyl11

Działka jest w takim stanie od wielu lat i póki co wszystkie drzewa stoją i nie ma wypalonych dziur po ogniskach, ani walających się puszek po piwie. Nie wydaje mi się, że zmiana właściciela miałaby wpłynąć jakoś na ten stan rzeczy ;) 

A ogólnie to przy tych minusach cena musiałaby by w granicach 5-10 zł za metr, żeby rozważać jej zakup :D 

wartyl11

wartyl11

Przy tych minusach cena musiałaby by w granicach 5-10 zł za metr, żeby rozważać jej zakup :D 

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...