Jak zamontować nowe okna PVC - nietypowe zadanie
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez E.Ptaszynska: Interesują mnie rolety zewnętrzne na okna dachowe Fakro. -
Latem poddasza wystawiają mieszkańców na ciężką próbę, bo okna dachowe, poza światłem, wpuszczają również gorące promienie słońca. Aby kontrolować nasłonecznienie i jednocześnie zapewnić komfortową temperaturę w pomieszczeniach na poddaszu, warto zainwestować w zewnętrzne dodatki, takie jak markizy lub rolety. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/stan-surowy/okna-i-drzwi/a/115574-jaka-oslone-wybrac-na-okno-dachowe-markiza-czy-roleta-praktyczne-porownanie
-
Dziękuję za odpowiedź. Może i ślimaki, ale wydawało mi się, że ona nie zjadają tak równo od brzegów.
-
Przez Redakcja ZielonyOgrodek.pl · Napisano
Bez złapania winowajcy na gorącym uczynku trudno stwierdzić Podobne objawy na liściach mogą powstawać w wyniki żerowania gąsienic lub ślimaków. Opuchlaki (larwy) nieco inaczej obgryzają liście, więc to na 99% nie one. Jeśli stosowałeś Mospilan, to powinien on rozwiązać problem gąsienic. Jeśli nie pomógł, to wniosek jest taki, że to mogą być ślimaki. One wręcz uwielbiają dalie. Żerują głównie nocą i po deszczu, ale skutecznie się chowają, więc czasem bardzo trudno je znaleźć. U nas w ogródku po 3 sezonach nieustannej walki ze ślimakami, postanowiliśmy zrezygnować z dalii :( -
Trzeba jeszcze podkreślić, że płyty są produkowane z odpadów, wtedy będzie nawet eko.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się