Krzychu4340 Napisano 17 stycznia 2019 #1 Napisano 17 stycznia 2019 Witam mam problem ponieważ nie wiem jaki kolor ścian dobrać do fototapety w pokoju dla 20-latka. Co byście mi doradzili?
Gość Napisano 17 stycznia 2019 #2 Napisano 17 stycznia 2019 A co na to ten dwudziestolatek? To ma być niespodziewanka? Co lubi, czym się zajmuje? Może być czarna dla metalowca, niebieska dla ministranta, może też być tęczowa... Podałeś za mało informacji Aaaa, sufit może być granatowy z gwiaździstym niebem
daggulka Napisano 17 stycznia 2019 #3 Napisano 17 stycznia 2019 Dla 20-latka, hmmm. Skoro ma 20 lat, więc to raczej już dorosły człowiek - więc obstawiam że chciałby mieć nowocześnie, i najlepiej minimalistycznie. Ściany - wszelkie odcienie szarości będą tu pasować, też biel - również ta złamana, czy kość słoniowa. ależy co lubu 20-latek jak już słusznie zauważył Uroboros. Jeśli lubi ciemne kolory i pomieszczenia to szarości , jeśli jasne to biel. Jeśli ciemne ściany - to białe meble, jeśli jasne ściany - ciemne meble.
bobiczek Napisano 17 stycznia 2019 #4 Napisano 17 stycznia 2019 Ja bym mu machnął taką. Mnie się okropnie podoba, mojemu młodemu też. Może i Twój zaaprobuje no i bezsprzecznie o drzwiach nie zapomnij
rower Napisano 30 stycznia 2019 #5 Napisano 30 stycznia 2019 Dnia 17.01.2019 o 14:30, daggulka napisał: Dla 20-latka, hmmm. Skoro ma 20 lat, więc to raczej już dorosły człowiek - więc obstawiam że chciałby mieć nowocześnie, i najlepiej minimalistycznie. Ściany - wszelkie odcienie szarości będą tu pasować, też biel - również ta złamana, czy kość słoniowa. ależy co lubu 20-latek jak już słusznie zauważył Uroboros. Jeśli lubi ciemne kolory i pomieszczenia to szarości , jeśli jasne to biel. Jeśli ciemne ściany - to białe meble, jeśli jasne ściany - ciemne meble. Kość słoniowa albo porcelanowa biel - chyba to bardzo podobne kolory.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się