gitsolarny Napisano 22 czerwca 2018 Udostępnij #1 Napisano 22 czerwca 2018 Czy ktoś z Was użytkuje kolektory słoneczne lub panele? Jestem ciekaw jak w praktyce się sprawują obydwa rozwiązania, a także wady i zalety obydwu rozwiązań. A przede wszystkim na czym można najwięcej oszczędzić. Temat dla jednorodzinnego gospodarstwa z 1 piętrem i poddaszem. Link do komentarza
Viessmann Napisano 22 czerwca 2018 Udostępnij #2 Napisano 22 czerwca 2018 Witaj, Twoje pytanie jest dość nietypowe - na czym można najwięcej oszczędzić. W jakim kontekście chcesz porównywać te dwa rozwiązania? Fotowoltaika produkuje energię elektryczną, a kolektory pomagaja w przygotowaniu ciepłej wody użytkowej. Na czym ci zależy najbardziej? Link do komentarza
Redakcja Napisano 25 czerwca 2018 Udostępnij #3 Napisano 25 czerwca 2018 Polecamy artykuł: 5 różnic między kolektorami słonecznymi a panelami fotowoltaicznymi Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 25 czerwca 2018 Udostępnij #4 Napisano 25 czerwca 2018 Dnia 22.06.2018 o 14:42, gitsolarny napisał: Czy ktoś z Was użytkuje kolektory słoneczne lub panele? Jestem ciekaw jak w praktyce się sprawują obydwa rozwiązania, a także wady i zalety obydwu rozwiązań. A przede wszystkim na czym można najwięcej oszczędzić. Temat dla jednorodzinnego gospodarstwa z 1 piętrem i poddaszem. Nie oszczędzić tylko zyskać. I pytanie, które zadał już Ekspert Viessmann - czego oczekujesz? to już moja parafraza pytania Eksperta. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się