docieplenie drewnianego strychu nieużytkowego
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez pawelgawelnowak · Napisano
Sam niedawno przechodziłem przez bardzo podobny etap – też zbierałem oferty do nowego domu i miałem mętlik w głowie. Każdy sprzedawca mówi co innego, każdy producent niby „najlepszy”. Ostatecznie zdecydowałem się na Eko-Okna i po czasie mogę powiedzieć, że to był dobry wybór. Mają szeroką ofertę profili, do tego porządne okucia i montaż zrobiony jak trzeba – wszystko estetycznie i bez poprawek. Co do zawiasów – miałem podobne rozterki, ale u siebie wybrałem zawiasy ukryte w ramie i póki co (2 lata) wszystko działa bez zarzutu. Myślę, że ważniejsze niż sam typ zawiasu jest jakość wykonania i montaż – byle kto może nawet najlepsze okna zepsuć złym osadzeniem. -
Przez Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne · Napisano
Maksymalnie dwa miejsca postojowe są dozwolone bez ograniczeń dotyczących odległości od okien tylko w sytuacji, gdy przynależą do tego samego lokalu co okna. Tu zaś mamy okna sąsiada. -
Nie chce wzywać policji, była z sąsiadem rozmowa na temat robót i miał nie jeździć ciężki sprzęt, a jednak dalej przejeżdża. Szybki szkic pokaże jak to wygląda A to działka sąsiada B -moja W to wjazdy
-
Dlatego ja się nie pierdzieliłem i zrobiłem dla świętego spokoju właśnie tak. Bez dylematów i bez żalu że sobie delikatnie pomniejszyłem swoją własność. Polecam
-
Ogrodzenie "na miedzy"? Zgodnie z art. 154 § 2 KC, mury, płoty, ogrodzenia lub inne urządzenia znajdujące się na granicy sąsiadujących gruntów są współwłasnością właścicieli tych gruntów, chyba że co innego wynika z umowy, dokumentów lub okoliczności (np. jeden właściciel wybudował ogrodzenie samodzielnie i nie było zgody na współfinansowanie).
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się