Pomocnik Napisano 17 listopada 2017 Udostępnij #1 Napisano 17 listopada 2017 Kuchnia od zawsze utożsamiana była z sercem domu. To w niej toczyły się najgorętsze dyskusje oraz zapadały istotne decyzje. Jaki wpływ na tę część naszych mieszkań mają nowe technologie oraz innowacje w branży AGD? Poznaj najważniejsze trendy nowoczesnej kuchni przyszłości. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wystroj-wnetrz/kuchnia Link do komentarza
Gość ciekawy Napisano 17 listopada 2017 Udostępnij #2 Napisano 17 listopada 2017 Patrząc na dzisiejsze technologie, to już mamy kuchnie przyszłości, mam na myśli okap wraz z płytą. Świetne nowatorskie rozwiązanie,ale chciałbym usłyszeć opinię od użytkownika tego urządzenia. Link do komentarza
retrofood Napisano 17 listopada 2017 Udostępnij #3 Napisano 17 listopada 2017 33 minuty temu, Pomocnik napisał: Kuchnia od zawsze utożsamiana była z sercem domu. To w niej toczyły się najgorętsze dyskusje oraz zapadały istotne decyzje. To "od zawsze" było tylko na wsi i skończyło się dobrych kilkadziesiąt lat temu. Link do komentarza
Aga_tka Napisano 17 listopada 2017 Udostępnij #4 Napisano 17 listopada 2017 Podstawą kuchni jest porządny okap. Nie wiem jak Was, ale mnie bardzo drażni rozciągający zapach smażonych kotletów mielonych wnikający do szaf, w ubrania... Szczególnie da się to zauważyć w małych mieszkaniach. Znajomi mają kuchnię sąsiadującą z przedpokojem wejściowym. Ubrania wyciągnięte z szafy po kilkugodzinnym pobycie u nich nie pachną zbyt przyjemnie. Link do komentarza
retrofood Napisano 17 listopada 2017 Udostępnij #5 Napisano 17 listopada 2017 8 minut temu, Aga_tka napisał: Podstawą kuchni jest porządny okap. Okap??? Znaczy nie ma kuchni bez okapu? Nie wymyślaj! Ważniejsza jest sprawna wentylacja, a nie okap. Cytat Nie wiem jak Was, ale mnie bardzo drażni rozciągający zapach smażonych kotletów mielonych wnikający do szaf, w ubrania... Przeczyść więc luft i zamykaj szafę, to nie będziesz rozdrażniona. Link do komentarza
Gość Józek Napisano 18 grudnia 2017 Udostępnij #6 Napisano 18 grudnia 2017 Oczywiście wentylacja najważniejsza , to nie ulega dyskusji, ale okap to już standard naszej kuchni; wydajny i cichy.A już od nas zależy i od naszej kuchni jaki wybierzemy, klasyczny czy z funkcjami. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się