miki1q Napisano 11 października 2017 Udostępnij #1 Napisano 11 października 2017 Witam potrzebuje podpiąć elektryka do domku letniskowego który może być bez zezwolenia. Na działce posiadam już media. Chodzi mi o to by z tych puszek podpiąć do domku. Jaki to jest koszt i jak to można zrobić? ? Z góry dziękuję za odpowiedź. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 11 października 2017 Udostępnij #2 Napisano 11 października 2017 Nie wiem o czym piszesz, pomijając literówki, bo nie wyobrażam sobie abyś podpiął elektryka do domku i to jeszcze bez zezwolenia. jakie masz media? i z jakich puszek chcesz podpiąć sie do domku? Link do komentarza
retrofood Napisano 11 października 2017 Udostępnij #3 Napisano 11 października 2017 3 godziny temu, miki1q napisał: Chodzi mi o to by z tych puszek podpiąć do domku. Więc podpinaj! Link do komentarza
Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne Napisano 12 października 2017 Udostępnij #4 Napisano 12 października 2017 Jakich puszek? Czy jest coś poza złączem - skrzynką z licznikiem. Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 12 października 2017 Udostępnij #5 Napisano 12 października 2017 Może chodzi o puszki po piwie Link do komentarza
bajbaga Napisano 13 października 2017 Udostępnij #6 Napisano 13 października 2017 Dnia 11.10.2017 o 16:09, miki1q napisał: domku letniskowego który może być bez zezwolenia Nie ma takich domków letniskowych - bez zezwolenia (chyba ze to samowola budowlana). Ktoś Cię wpuszcza w maliny. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się