Wypełnienie ścianki
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Nie posiadam warsztatu , ale mój tato posiada i to całkiem spory Sprzętu ma też od groma i różnych przydatnych pierdół. Lubi porządek, więc ma wszystko ułożone na swoim miejscu. Wykorzystuje na śrubki słoiki, których denka od spodu przymocował (nie wiem, jak) do wiszących półek. Odkręca słoiczek i bierze śrubkę lub gwóźdź, po czym słoik z powrotem przykręca do denka. W warsztacie ma drewniane ściany, do których przykręcił duże śruby i takie jakby małe uchwyty i na nich wiesza młotki, obcęgi i takie tam inne podręczne narzędzia. Do ściany ma przymocowane pionowo transparentne organizery z tworzywa na bity i wiertla. Ale ma też na blacie taki spory stojący organizer z tworzywa z szufladkami na jakieś pierdoły typu taśmy, kleje. W wąskich półeczkach, przytwierdzonych na kątowniki do ściany nawiercił otworki i powkładał w nie ręczne śrubokręty. Sprzęty elektryczne ma schowane w zamykanej szafce z półkami. Nauczył się, żeby chować jak mu się raz myszy czy inne stwory dobrały do kabli od szlifierki Są różne patenty. Wszystko zależy od zasobności portfela i kreatywności
-
Przez podczytywacz · Napisano
No to wypada zainstalować kamery i te klucze nakryć na gorącym uczynku -
Przez adamkowals · Napisano
Hehe, klasyka! Też mam wrażenie, że moje klucze nasadowe prowadzą drugie życie nocą i rano są już w innych związkach… -
Dziękuję bardzo Wam za odpowiedzi .Tak jest to podbitka pod wiatą i widać szczeliny niestety w nie których miejscach tak że jest to widoczne .Deski były wycinane prosto przy pomocy katownicy ,nie wiem juz sam co tam zrobić żeby zakryć te szpary.Listwy dam to też brzydko to będzie wyglądać .Dodam zdjęcie całości https://zapodaj.net/plik-O2rjixZXqy Tak to wygląda Szpara w nie których miejscach to 2 cm,co tam panowie dać w to żeby tej membrany nie było widać ?
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się