Pomocnik Napisano 19 kwietnia 2017 Udostępnij #1 Napisano 19 kwietnia 2017 Pytanie z formularza ze strony: https://budujemydom.pl/budowlane-abc/porady Jak zapewnić najlepszą izolację podczas montowania drzwi wejściowych? Pozdrawiam Link do komentarza
Eksperci Hörmann Napisano 7 czerwca 2017 Udostępnij #2 Napisano 7 czerwca 2017 Aby udzielić wyczerpującej odpowiedzi na pytanie o izolacje drzwi potrzebujemy szczegółowej informacji o jaki rodzaj izolacji chodzi- termiczną (cieplną), akustyczną czy może przeciwwilgociową? Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 9 czerwca 2017 Udostępnij #3 Napisano 9 czerwca 2017 Pytanie faktycznie dość ogólne ale Inwestorzy prywatni najczęściej pytają o izolację termiczną. Dużo słyszy się o nowych wymogach, ograniczających ucieczkę ciepła. Sprawa ta dotyczy również stolarki okiennej i drzwiowej. Link do komentarza
Karyna Napisano 9 czerwca 2017 Udostępnij #4 Napisano 9 czerwca 2017 Oczywiście chodziło mi o izolację termiczną, ponieważ sprzedawca wspomniał, że ciepło ucieka nie tylko przez skrzydło. Tu akurat nie mam się o co martwić, bo skrzydło jest wysokiej jakości. Co jeszcze mogę zrobić żeby wszystko było zrobione jak należy? Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się