Ciekawy-bardzo Napisano 1 marca 2017 Udostępnij #1 Napisano 1 marca 2017 Witam. Proszę o opinię na temat wykończenia płyt gk gładzią finiszowa. Robię remont łazienki i panowie wszystkie ściany z płyt gk pokryli gładzia finiszowa. Dokladnie wszystkie miejsca, nawet te w których będą płytki. Mówią że robią tak zawsze. Czy to rzeczywiście prawidłowe postępowanie czy raczej chcą mnie naciągnąć? Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 1 marca 2017 Udostępnij #2 Napisano 1 marca 2017 Naciągnęli na koszty niestety. Link do komentarza
Buster Napisano 1 marca 2017 Udostępnij #3 Napisano 1 marca 2017 1 godzinę temu, mhtyl napisał: Naciągnęli na koszty niestety. Dokładnie Link do komentarza
Brum Napisano 3 marca 2017 Udostępnij #4 Napisano 3 marca 2017 Pod płytki to nawet tynk robi się "na ostro", bez zacierania Link do komentarza
Gość stach Napisano 3 marca 2017 Udostępnij #5 Napisano 3 marca 2017 Dnia 1.03.2017 o 19:35, mhtyl napisał: Naciągnęli na koszty niestety. I na dodatkową robotę również - ja płytek na gładzi nie odważyłbym się położyć ... Link do komentarza
gumisklb45 Napisano 10 kwietnia 2017 Udostępnij #6 Napisano 10 kwietnia 2017 Poprawiłem robotę po kimś takim kafle odeszły razem z gładzią Link do komentarza
Eksperci Knauf Napisano 12 kwietnia 2017 Udostępnij #7 Napisano 12 kwietnia 2017 Szanowny Panie, płyt gipsowo-kartonowych nie szpachluje się pod płytki, bo to obniża ich przyczepność. Jeżeli remontowanym pomieszczeniem jest łazienka, to wystarczy zaszpachlować spoiny masą Knauf Uniflott Impregnowany http://knauf.pl/produkty/knauf-uniflott-impregnowany. Jeżeli będzie Pan miał jeszcze jakieś pytania, to bardzo chętnie na nie odpowiemy. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się