dinuskk Napisano 23 października 2016 #1 Napisano 23 października 2016 Witam wszystkich,W przedpokoju mam połozony na ścianach tynk żywiczny. Czy na ten tynk mogę położyć dekoracyjne płytki gipsowe?Proszę o podpowiedź gdyż zrywanie tego tynku to obłęd...
joks Napisano 23 października 2016 #2 Napisano 23 października 2016 Cytat Witam wszystkich,W przedpokoju mam połozony na ścianach tynk żywiczny. Czy na ten tynk mogę położyć dekoracyjne płytki gipsowe?Proszę o podpowiedź gdyż zrywanie tego tynku to obłęd... jak nie idzie zerwać to nie zrywaj daj na ten tynk np Cerplast Atlasu i klej
rower Napisano 23 października 2016 #3 Napisano 23 października 2016 Albo Podkład gruntujący PA 10 od Foveo. Również da radę.
dinuskk Napisano 23 października 2016 Autor #4 Napisano 23 października 2016 Cytat Albo Podkład gruntujący PA 10 od Foveo. Również da radę. Ale wiadomo ze cieżar płytek przenoszony jest na podłoże tak więc czy tynk wytrzyma?
Gość mhtyl Napisano 23 października 2016 #5 Napisano 23 października 2016 Wytrzyma.Jeżeli trudno go skuć to czemu miałby nie wytrzymać.
dinuskk Napisano 23 października 2016 Autor #6 Napisano 23 października 2016 Cytat Wytrzyma.Jeżeli trudno go skuć to czemu miałby nie wytrzymać. Dzięki:) No to od jutra śmigam.
kawulak Napisano 31 października 2016 #7 Napisano 31 października 2016 Daj znać czy praca się udała i z jakim materiałem pracowałeś.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się