Qubacen Napisano 29 listopada 2015 #1 Napisano 29 listopada 2015 Jak w temacie: co to za system i jak tego szukać? Na hasło "regał modułowy" google mi nic nie podpowiedziało. Może ktoś zna ten system.Dysponuję tylko zdjęciem zapożyczonym z "gratki".
Gość mhtyl Napisano 29 listopada 2015 #3 Napisano 29 listopada 2015 Takie coś, ale w elementach widziałem na półkach w Casto. Kupujesz jakie chcesz elementy i sam sobie komponujesz regał jaki chcesz.
Qubacen Napisano 29 listopada 2015 Autor #4 Napisano 29 listopada 2015 (edytowany) Cytat Bo to jest regał rozporowy Dalej google nic zbliżonego nie wypluwa. Cytat Takie coś, ale w elementach widziałem na półkach w Casto. Kupujesz jakie chcesz elementy i sam sobie komponujesz regał jaki chcesz. Dzięks - po weekendzie podjadę i obczaję może coś takiego znajdę. Edytowano 29 listopada 2015 przez Qubacen (zobacz historię edycji)
Qubacen Napisano 29 listopada 2015 Autor #6 Napisano 29 listopada 2015 Te rurowe systemy znam i nie podobają mi się dlatego szukam tego bo jest inny i akceptowalny przez me wybredne oko....
MrTomo Napisano 29 listopada 2015 #7 Napisano 29 listopada 2015 Cytat Te rurowe systemy znam i nie podobają mi się dlatego szukam tego bo jest inny i akceptowalny przez me wybredne oko.... Czy to nie jest system kolumnowy do zabudowy szaf?system_kolumnowy
Qubacen Napisano 29 listopada 2015 Autor #8 Napisano 29 listopada 2015 Niestety nie - ale to też jest ciekawe.Ten regał ma wewnątrz "nogi" prowadnicę na wszelakie uchwyty, dzięki czemu - przynajmniej w moim mniemaniu - łatwo to ustawić pod skosami i zaaranżować. Widziałem to przez chwilę na żywo ale nie mam pojęcia czy będę miał okazję jeszcze rozmawiać z właścicielem mieszkania i go o to zapytać.
MrTomo Napisano 29 listopada 2015 #9 Napisano 29 listopada 2015 Cytat Niestety nie - ale to też jest ciekawe.Ten regał ma wewnątrz "nogi" prowadnicę na wszelakie uchwyty, dzięki czemu - przynajmniej w moim mniemaniu - łatwo to ustawić pod skosami i zaaranżować. Widziałem to przez chwilę na żywo ale nie mam pojęcia czy będę miał okazję jeszcze rozmawiać z właścicielem mieszkania i go o to zapytać. Przyznam, że sam się zainteresowałem.Naprawdę ciekawe rozwiązanie
Qubacen Napisano 30 listopada 2015 Autor #10 Napisano 30 listopada 2015 Casto - odpada. Byłem, nie mają, nie wiedzą o co się rozchodzi.....Jakieś inne pomysły?
MrTomo Napisano 30 listopada 2015 #11 Napisano 30 listopada 2015 Cytat Casto - odpada. Byłem, nie mają, nie wiedzą o co się rozchodzi.....Jakieś inne pomysły? A może tutaj?inny_system 2
PiotrDomagala Napisano 3 grudnia 2015 #12 Napisano 3 grudnia 2015 A może tutaj?inny_system[/quote]Niezłe to. Fajnie że ma przezroczyste półki na górze dzięki czemu widać co tam leży
Qubacen Napisano 3 grudnia 2015 Autor #13 Napisano 3 grudnia 2015 Cytat A może tutaj?inny_systemNiezłe to. Fajnie że ma przezroczyste półki na górze dzięki czemu widać co tam leży To jest najprawdopodobniej to! Dzięki.
MrTomo Napisano 3 grudnia 2015 #14 Napisano 3 grudnia 2015 Cytat To jest najprawdopodobniej to! Dzięki. Fajnie, że Ci się podoba...
Qubacen Napisano 3 grudnia 2015 Autor #15 Napisano 3 grudnia 2015 Cytat Fajnie, że Ci się podoba... Nie zrozumiałem - sarkazm?
MrTomo Napisano 3 grudnia 2015 #16 Napisano 3 grudnia 2015 Cytat Nie zrozumiałem - sarkazm? Wydawało mi się, to do do mnie?p. post #11
Qubacen Napisano 3 grudnia 2015 Autor #17 Napisano 3 grudnia 2015 Cytat Wydawało mi się, to do do mnie?p. post #11 O ja Cieee!!! Przeoczyłem tego posta!!!!!!
MrTomo Napisano 3 grudnia 2015 #18 Napisano 3 grudnia 2015 Cytat O ja Cieee!!! Przeoczyłem tego posta!!!!!! He, henie ma sprawy.Jak się dowiesz ile to kosztuje - daj znać.
Qubacen Napisano 10 grudnia 2015 Autor #20 Napisano 10 grudnia 2015 Cytat Jak się dowiesz ile to kosztuje - daj znać. Dam znać tylko, że mam takie urwanie kapelusza, że dopiero w przyszłym tygodniu dzwonić będę.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się