Pomocnik Napisano 31 lipca 2015 #1 Napisano 31 lipca 2015 Nowa markiza Fakro - VMZ Solar do okien pionowych to odpowiednie połączenie skutecznej ochrony pomieszczenia przed nagrzewaniem z najwyższym komfortem obsługi. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/stan-surowy/okna-i-drzwi/aktualnosci/20316-nowa-markiza-vmz-solar-do-okien-pionowych-firmy-fakro
Gość Cpt Napisano 31 lipca 2015 #2 Napisano 31 lipca 2015 całkiem nieźle wyglądają, ciekawe jak faktycznie jest z nimi w praktyce, może czas skończyć z klimą?
Gość Razmes Napisano 31 lipca 2015 #3 Napisano 31 lipca 2015 Cytat całkiem nieźle wyglądają, ciekawe jak faktycznie jest z nimi w praktyce, może czas skończyć z klimą? Coś obstawiam, że nikt ceny nie sprawdził...
schody24 Napisano 31 lipca 2015 #4 Napisano 31 lipca 2015 Chciałbym mieć taki sprzęt u siebie w domu ale nawet na to nie liczę bo pewnie koszt by mnie przeraził. Ale na pewno efektywność byłaby bardzo dobra, w to nie wątpie.
rower Napisano 31 lipca 2015 #5 Napisano 31 lipca 2015 Właśnie o tym pisałem w wątku Co na Okna. Markizy do tanich nie należą, ale jeśli można je wstawić zamiast klimatyzacji to ja jestem w pełni za. Klima niestety zdrowiu nie służy.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się