Pomocnik Napisano 25 kwietnia 2015 #1 Napisano 25 kwietnia 2015 Jesteśmy bardzo zadowoleni z parkietu, ale niestety polakierowaliśmy go lakierem ekologicznym. Tego rodzaju lakier jest na pewno zdrowszy dla kogoś, kto go kładzie, ale... - mówi Zbyszek, czytelnik Budujemy Dom. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/wykanczanie/podlogi-i-posadzki/a/17383-posadzki-z-gresu-plytek-ceramicznych-i-parkietu-trudna-pielegnacja
Gość kolorystyka Napisano 25 kwietnia 2015 #2 Napisano 25 kwietnia 2015 mam nadzieje ,ze ta "projektantka" nie zdarla z panstwa skory za ten swoj projekt.zestawienie kolorystyczne stolarki, scian i podlog jest wyjatkowo nieudane...
demo Napisano 25 kwietnia 2015 #3 Napisano 25 kwietnia 2015 Ja w tym projekcie w ogóle nie widzę ręki projektanta.
solange63 Napisano 25 kwietnia 2015 #4 Napisano 25 kwietnia 2015 Cytat Ja w tym projekcie w ogóle nie widzę ręki projektanta. chyba, że takiego, co miał przynajmniej 138 lat. kataklizm...
demo Napisano 25 kwietnia 2015 #5 Napisano 25 kwietnia 2015 Cytat chyba, że takiego, co miał przynajmniej 138 lat. kataklizm... Twoje słowa utwierdzają mnie w moim przekonaniu, bo wiem że masz dobry gust.
Gość GrupaPSC Napisano 8 października 2015 #6 Napisano 8 października 2015 Gres stał się najbardziej popularnym wykończeniem podłóg. Niestety sprzedawcy nie informują, że mikropory w gresie chłoną brud. A tym samym utrzymanie w czystości gresu jest bardzo trudne i wymagają stosowania specjalistycznych środków.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się