retrofood Napisano 17 listopada 2013 Udostępnij #1 Napisano 17 listopada 2013 Oto pokazowy film, dlaczego na okładki pism trafiają wyłącznie piękne kobiety. Nawet takie, które wyglądają tak:Ale nie w gazecie... Link do komentarza
Wojtek123 Napisano 7 grudnia 2013 Udostępnij #2 Napisano 7 grudnia 2013 To powinny widzieć dziewczyny które mają kompleksy na punkcie swojej urody, zupełnie niepotrzebnie. Link do komentarza
saszka22 Napisano 13 grudnia 2013 Udostępnij #3 Napisano 13 grudnia 2013 Mówiąc szczerze bardziej podoba mi się przed. Po jest sztuczna jak lalka. W człowieku może podobać się wiele aspektów, ale przede wszystkim musi to wyglądać na naturalne. Link do komentarza
coolibeer Napisano 13 grudnia 2013 Udostępnij #4 Napisano 13 grudnia 2013 Słyszałem gdzieś tekst " Nie patrz na twarz tylko tam gdzie pchasz" Jak to się ma do tego wątku? Link do komentarza
solange63 Napisano 13 grudnia 2013 Udostępnij #5 Napisano 13 grudnia 2013 Cytat To powinny widzieć dziewczyny które mają kompleksy na punkcie swojej urody, zupełnie niepotrzebnie. To powinni widzieć nastoletni chłoptasie, którzy obraz pani "po" mają za ideał kobiety i szukają takiej w realu (chyba nie muszę dodawać, że bezskutecznie). Cytat Słyszałem gdzieś tekst " Nie patrz na twarz tylko tam gdzie pchasz" Jak to się ma do tego wątku? no Ty to zawsze błyskasz odpowiedzią nawet okolice "gdzie pchasz" można zliftingować i za pomocą chirurgii odmłodzić. Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 13 grudnia 2013 Udostępnij #6 Napisano 13 grudnia 2013 najgorsze jest to, że tych głupich co się nabierają, jest naprawdę dużo.... Cytat Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu Link do komentarza
racer Napisano 7 kwietnia 2017 Udostępnij #7 Napisano 7 kwietnia 2017 Dnia 13.12.2013 o 17:21, saszka22 napisał: Mówiąc szczerze bardziej podoba mi się przed. Po jest sztuczna jak lalka. W człowieku może podobać się wiele aspektów, ale przede wszystkim musi to wyglądać na naturalne. Naturalnie to ona wygląda jak dziecko wojny. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się