-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez kazimierz: ale producenci oczyszczalni wypisują komentarze, tylko po to żeby nie stracić klienta na oczyszczalnie... wstyd, wszędzie walka o pieniądze... manipulacja, a nie artykuł...niżej sam redaktor portalu sprostował, że to brednie...ja sam mam już BioModule od kilku miesięcy, zamontowane w szczelnym szambie... zgłoszenie normalnie budowy oczyszczalni na bazie biomodule i istniejącego zbiornika zrobiłem... produkt ze znakiem ce... zgłoszenie eksploatacji - początkowo chcieli deklarację na oczyszczalnię, ale jfc załatwili i teraz już wymagają jedynie deklaracji ze skutecznością...bać, to bym się bał przeróbek i montażu garażowych rozwiązań czy pseudo oczyszczalni, że zbiornik to takiej jakości, że idzie go rękoma odkształcić... -
Witam, jak tam idzie budowa, mieszka już pan tam z rodziną?
-
Masz rację - mój błąd. Pozdrawiam
-
Posiadam ceglany komin z lat 60 a do niego podłączony kominek w którym pali się codziennie. W związku z tym że użytkuje od niedawna kominek mam pytanie o czystość komina, chodzi głównie o bezpieczeństwo. Dodam że palę w kominku nie ograniczając dostępu powietrza do niego (powietrze z zewnątrz). Czy taki komin podlega już czyszczeniu? Ostatnio czyszczony w lato. Palę od października.
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się