przemek78 Napisano 18 września 2012 Udostępnij #1 Napisano 18 września 2012 Witam, mam taką prosbe dostałem zlecenie na wykonanie wyceny na ogrodzenia pod plac budowy na ok 1000 metrów , tylko że nie wiem jak sie do tego zabrac , Nigdy tego nie robiłem . to narazie wstepne rozmowa była , firma współpracująca mi cos napomknela,ale wiem ze bedzie moja firma brana pod uwage . jakie dane bedą mi potrzebne od firmy zlecającej by te wycene zrobic Link do komentarza
domisiaw Napisano 23 września 2012 Udostępnij #2 Napisano 23 września 2012 Witam nie znasz się na tym i masz wykonać wycenę?? Cytat Witam, mam taką prosbe dostałem zlecenie na wykonanie wyceny na ogrodzenia pod plac budowy na ok 1000 metrów , tylko że nie wiem jak sie do tego zabrac , Nigdy tego nie robiłem . to narazie wstepne rozmowa była , firma współpracująca mi cos napomknela,ale wiem ze bedzie moja firma brana pod uwage . jakie dane bedą mi potrzebne od firmy zlecającej by te wycene zrobic Link do komentarza
Jani_63 Napisano 23 września 2012 Udostępnij #3 Napisano 23 września 2012 Cytat Nigdy tego nie robiłem . to narazie wstepne rozmowa była , firma współpracująca mi cos napomknela,ale wiem ze bedzie moja firma brana pod uwage . jakie dane bedą mi potrzebne od firmy zlecającej by te wycene zrobic Skoro masz przetarg ustawiony co się martwisz... i tak zapłacą Link do komentarza
przemek78 Napisano 1 października 2012 Autor Udostępnij #4 Napisano 1 października 2012 Cytat Skoro masz przetarg ustawiony co się martwisz... i tak zapłacą hmmm szukam i nie mogę znalesc gdzie napisałem ze przetarg wygram lub ze jest ustawiony.....nie bedzie przetargu ale kilka zaprzyjaznionych firm ma wycenic tę robotę m.in ja ale nie wiem jak sie zabrac do tego Link do komentarza
domisiaw Napisano 1 października 2012 Udostępnij #5 Napisano 1 października 2012 mam pomysł jak wycenić takie ogrodzenie napisz do firm, które wykonują ogrodzenia i zapytaj o wycenę Link do komentarza
przemek78 Napisano 2 października 2012 Autor Udostępnij #6 Napisano 2 października 2012 Cytat mam pomysł jak wycenić takie ogrodzenie napisz do firm, które wykonują ogrodzenia i zapytaj o wycenę domisław po to jest forum by jesli ktos potrafi to pomaga, jesli ty nie potrafisz to zamilcz i nie udzielej sie bardzo cie prosze Link do komentarza
bajbaga Napisano 2 października 2012 Udostępnij #7 Napisano 2 października 2012 To była (jest) bardzo dobra rada – warto z niej skorzystać. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się