JacekW81 Napisano 21 czerwca 2012 Udostępnij #1 Napisano 21 czerwca 2012 Witam.Jak w temacie.Mam w mieszkaniu położoną gładź gipsową na tynk cementowo-wapienny. Szukałem już na forum podobnego pytania, ale nie mogłem znaleźć.Czy i jaki jest sens gruntowania ścian np. unigruntem na gładź? Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo i instalacje Napisano 25 czerwca 2012 Udostępnij #2 Napisano 25 czerwca 2012 Gruntowanie gładzi pozwala na wyrównanie chłonności podłoża i łatwiejsze malowanie. Link do komentarza
Budujemy Dom - budownictwo ogólne Napisano 26 czerwca 2012 Udostępnij #3 Napisano 26 czerwca 2012 Cytat Witam.Jak w temacie.Mam w mieszkaniu położoną gładź gipsową na tynk cementowo-wapienny. Szukałem już na forum podobnego pytania, ale nie mogłem znaleźć.Czy i jaki jest sens gruntowania ścian np. unigruntem na gładź? Dziwne, że nie znalazłeś https://forum.budujemydom.pl/gladz-gipsowa-...view=getnewpost 1 Link do komentarza
JacekW81 Napisano 26 czerwca 2012 Autor Udostępnij #4 Napisano 26 czerwca 2012 Bardzo dziękuję! Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się