Rafał Duda Napisano 22 kwietnia 2012 Udostępnij #1 Napisano 22 kwietnia 2012 Witam,jestem w trakcie remontu domu. Szukam firmy z okolic Krakowa, która pomogłaby mi dobrać odpowiednie moskitiery. Może znacie dobre firmy z tej branży.Z góry dziękuję. Link do komentarza
Rafał Duda Napisano 8 maja 2012 Autor Udostępnij #2 Napisano 8 maja 2012 Cytat Witam,jestem w trakcie remontu domu. Szukam firmy z okolic Krakowa, która pomogłaby mi dobrać odpowiednie moskitiery. Może znacie dobre firmy z tej branży.Z góry dziękuję. Polecam krakowską firmę www.masters-rolety.pl.Jestem zadowolony ze współpracy. Link do komentarza
Draagon Napisano 8 maja 2012 Udostępnij #3 Napisano 8 maja 2012 O lol takiej krypto-reklamy tutaj to jeszcze nie było - a niech mnie komar ugryzie bo nie wierzę Link do komentarza
Barbossa Napisano 8 maja 2012 Udostępnij #4 Napisano 8 maja 2012 mooocnedo złotych Link do komentarza
Gość mhtyl Napisano 8 maja 2012 Udostępnij #5 Napisano 8 maja 2012 Cytat O lol takiej krypto-reklamy tutaj to jeszcze nie było - a niech mnie komar ugryzie bo nie wierzę Bo on jest jeden a wydaje mu się,że jest ich dwóch i jeden pyta a drugi odpowiada w jednej osobie to taki monolog Link do komentarza
Draagon Napisano 8 maja 2012 Udostępnij #6 Napisano 8 maja 2012 Po prostu mu się komary od MARKIZ odbiły i trafiły w czuły punkt - upałów dzisiaj jednak nie było a moskitiery najtańsze to chyba w ikei są ;) i zawsze ktoś doradzi a przynajmniej będzie dołączona instrukcja jak kółko do sufitu zamontować Link do komentarza
retrofood Napisano 8 maja 2012 Udostępnij #7 Napisano 8 maja 2012 Dupa Jaś! Nie pomogły! W weekend i tak mniejakieś nieznane dotąd cholerstwa pogryzły... Moja doktórka załamuje ręce. Miałem odsłonięte tylko kawałek podudzi, a i to się dobrały... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się