Jak byłem młody to też miałem takie ambicje, a teraz do podobnych celów starcza mi zapału jedynie na kupno regału blaszanego za kilkadziesiąt złotych. O takich regałach kiedyś tu na forum dyskutowaliśmy.
82 złote i trochę montażu...
a nie jest tak, że wpis jest jak najbardziej prawidłowy, tylko w międzyczasie zmieniły się nr działek? (np. po jakimś podziale)
Do wpisu takiej służębności w KW z tego co pamiętam potrzebny jest załącznik - specjalna mapka od geodety - ale pewnie nie masz dostępu do takiego dokumentu ani do aktu norarialnego ustanawiającego służębność. Ale i tak możesz to sprawdzić w elektronicznej KW - widok zupełny, widać tam wszystkie historyczne wpisy, także ten dotyczący służebności. Sprawdź nie tylko w KW z twojej działki, ale także w KW sąsiednich działek przez które jest te prawo przejazdu i przechodu
Jest ładny, ale mój drugi regał był mniej głęboki i z częścią półek o regulowanych wysokościach, dostosowywanych do wysokości słoików, pudeł i innych opakowań - przeważnie szklanych z konkretną zawartością...
Pierwszy był bardzo podobny... tylko wtedy jeszcze youtuba nie było, ani smerfonów - dokumentacji brak
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się