retrofood Napisano 2 stycznia 2012 Udostępnij #1 Napisano 2 stycznia 2012 Solidarna Polska chce doprowadzić do zawieszenia pakietu energetyczno-klimatycznego do 2020 r. Politycy zamierzają zebrać milion podpisów w siedmiu krajach Unii Europejskiej i przedstawić je Komisji Europejskiej. Akcja ma się rozpocząć w kwietniu. - Solidarna Polska z inicjatywy pana marszałka Ludwika Dorna rozpoczyna wielkie przedsięwzięcie, bez precedensu w UE - mówił Zbigniew Ziobro na konferencji prasowej.TutajPodpisalibyście to?Ja jestem ZA. Link do komentarza
sepoy Napisano 2 stycznia 2012 Udostępnij #2 Napisano 2 stycznia 2012 Podpisuję, pomimo iż inicjatywa wychodzi od ziobrystów. Ciekawe, czy ktoś wyliczył ile nas (europejczyków) kosztują te ekofantazje. Link do komentarza
Gość adiqq Napisano 2 stycznia 2012 Udostępnij #3 Napisano 2 stycznia 2012 ja też jestem jak najbardziej za... Link do komentarza
Barbossa Napisano 2 stycznia 2012 Udostępnij #4 Napisano 2 stycznia 2012 Cytat ......Podpisalibyście to?Ja jestem ZA. jestem za, nie mamy innego wyjściaa i eurokomuna też strzela sobie w stopę Link do komentarza
Barbossa Napisano 8 lutego 2012 Udostępnij #5 Napisano 8 lutego 2012 następne info o tym, ile szczęścia przyniesie nam ambitny projekt europejskia szkopy gdaczą, że likwidują atomówki - ciekawe skąd naru... se prąd, pewnie od nas - zamiast keszu w karach wezmą sobie brudny i rozp.. klimat polski prądkoniec świata, a przynajmniej europy Link do komentarza
MrTomo Napisano 8 lutego 2012 Udostępnij #6 Napisano 8 lutego 2012 Też jestem ZA.Niech ograniczają te kraje, które emitują najwięcej (USA i CHINY) a nie najbiedniejsze... Link do komentarza
Mathir Napisano 19 lutego 2012 Udostępnij #7 Napisano 19 lutego 2012 Podpisuję bez większych wahań! Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się