MrTomo Napisano 18 grudnia 2011 Udostępnij #1 Napisano 18 grudnia 2011 Chciałem aby wyświetlana nazwa była taka jak Login a z rozpędu wpisałem tam przy rejestracji swoje imię i nazwisko...Gdzie można to zmienić? Link do komentarza
Redakcja Napisano 19 grudnia 2011 Udostępnij #2 Napisano 19 grudnia 2011 Cytat Chciałem aby wyświetlana nazwa była taka jak Login a z rozpędu wpisałem tam przy rejestracji swoje imię i nazwisko...Gdzie można to zmienić? Witam,trzeba się zgłosić do administratora forum. Nazwę podmieniłem.PozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
MrTomo Napisano 19 grudnia 2011 Autor Udostępnij #3 Napisano 19 grudnia 2011 Cytat Witam,trzeba się zgłosić do administratora forum. Nazwę podmieniłem.PozdrawiamMarcin Szymanik Dziękuję bardzo. Link do komentarza
Humbak Napisano 29 stycznia 2012 Udostępnij #4 Napisano 29 stycznia 2012 Ach, administrator na tym forum dosłownie rozpieszcza forumowiczów. Mówiąc szczerze to jeden z nielicznych, chlubnych wyjątków. Znam forum na którym bana można dostać za zwykła pomyłkę, dokładnie opisaną i zgłoszoną na pw. Tam działa się na zasadzie była przewina, kara być musi. Tu na BD jest miły luzik i ludzkie podejście. Za co wypada zdecydowanie podziękować Link do komentarza
Afrodytaa Napisano 29 stycznia 2012 Udostępnij #5 Napisano 29 stycznia 2012 Fakt. Szacunek dla Administracji za pozwalanie nam na swobodne wyrażanie poglądów i opinii...oraz daleko idące odbieganie od tematów. Link do komentarza
Humbak Napisano 5 lutego 2012 Udostępnij #6 Napisano 5 lutego 2012 Cytat Fakt. Szacunek dla Administracji za pozwalanie nam na swobodne wyrażanie poglądów i opinii...oraz daleko idące odbieganie od tematów. Oj, co prawda, to prawda! Link do komentarza
Gość gawel Napisano 5 lutego 2012 Udostępnij #7 Napisano 5 lutego 2012 (edytowany) Cytat Ach, administrator na tym forum dosłownie rozpieszcza forumowiczów. Mówiąc szczerze to jeden z nielicznych, chlubnych wyjątków. Znam forum na którym bana można dostać za zwykła pomyłkę, dokładnie opisaną i zgłoszoną na pw. Tam działa się na zasadzie była przewina, kara być musi. Tu na BD jest miły luzik i ludzkie podejście. Za co wypada zdecydowanie podziękować Pamiętam... Pamiętam.....Dlatego zapraszamy częściej do FBD Edytowano 5 lutego 2012 przez gawel (zobacz historię edycji) Link do komentarza
Sepro Napisano 12 lutego 2012 Udostępnij #8 Napisano 12 lutego 2012 Cytat Fakt. Szacunek dla Administracji za pozwalanie nam na swobodne wyrażanie poglądów i opinii...oraz daleko idące odbieganie od tematów. Tak jest! Tu na forum jest prawdziwa wolność. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się