Redakcja Napisano 17 października 2011 #1 Napisano 17 października 2011 Punkty w ramach Aktywu forum można zbierać w następujących działach:Forum Ekspertów - pytaj o produkty i technologie poszczególnych firm (wszystkie subfora)Przeczytałeś? - zabierz głosCeny, kalkulacje, kosztorysyBudowa, remont, naprawy (oprócz Z życia wzięte)Wnętrza - wykańczanie i urządzanie domuProjekty domów, klany i kluby (oprócz Hurtownie na cenzurowanym)FAQ - bestsellery, czyli tematy najczęściej czytaneOpinie, komentarze, ogłoszenia - TYLKO Otwarty domForum EkspertówOgród
retrofood Napisano 17 października 2011 #2 Napisano 17 października 2011 A nie dałoby się tych działów jakoś pokolorować inaczej, albo cuś, co by je wyodróżniało?
daggulka Napisano 18 października 2011 #4 Napisano 18 października 2011 mnie to tam rybka , ale "nowym" przydałoby się pokolorować te działy ...
Gość mhtyl Napisano 18 października 2011 #5 Napisano 18 października 2011 Ja tam piszę jak mam coś do powiedzenia albo wydaje mi się,że coś tam wiem i nie patrzę czy dany dział jest punktowany czy nie,ale pomysł z oznaczeniem tych działów jest dobry. Przyda się jak będzie kolejna pogoń za punktami aby zdobyć jakąś nową płytkę
Redakcja Napisano 22 listopada 2011 Autor #6 Napisano 22 listopada 2011 Od dziś punkty Aktywu Forum naliczane są również w:Ile rocznie kosztuje utrzymanie domu?Kroniki doświadczonych posesjonatów
retrofood Napisano 17 lipca 2013 #7 Napisano 17 lipca 2013 Chciałem zapytać, dlaczego gorące debaty są wyłączone? Nie zależy Redakcji na dyskusji? To proponuję zmienić tytuł, na chłodne debaty.
retrofood Napisano 24 lipca 2013 #8 Napisano 24 lipca 2013 Redakcja się pogniewała? Za co?Przez ostatnie dwa dni byłem przecież grzeczny!
retrofood Napisano 19 sierpnia 2013 #9 Napisano 19 sierpnia 2013 Redakcja urlopi już drugi miesiąc...
Redakcja Napisano 20 sierpnia 2013 Autor #10 Napisano 20 sierpnia 2013 Cytat Redakcja urlopi już drugi miesiąc... Jakiś problem?PozdrawiamMarcin
retrofood Napisano 20 sierpnia 2013 #11 Napisano 20 sierpnia 2013 Cytat Jakiś problem?PozdrawiamMarcin Jasne! #7.
Redakcja Napisano 22 sierpnia 2013 Autor #12 Napisano 22 sierpnia 2013 Cytat Jasne! #7. Ach, niech stracę Punkty są naliczane w Gorących debatach PozdrawiamMarcin
Redakcja Napisano 19 listopada 2015 Autor #14 Napisano 19 listopada 2015 Dodaliśmy możliwość zbierania punktów Aktyw Forum we wszystkich subforach Forum Ekspertów - pytaj o produkty i technologie poszczególnych firm
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się