ashantess Napisano 29 września 2011 Udostępnij #1 Napisano 29 września 2011 Upłynął mi termin przyłączenia do prądu. Mogę liczyć na jakieś odszkodowanie, skoro termin minął? Link do komentarza
Draagon Napisano 29 września 2011 Udostępnij #2 Napisano 29 września 2011 A jak masz w umowie przyłączeniowej ?U Mnie jest bodajze 0,05% za każdy dzień zwłoki. Link do komentarza
ashantess Napisano 29 września 2011 Autor Udostępnij #3 Napisano 29 września 2011 (edytowany) od kwoty całości to się liczy? U mnie jest 0,1% Edytowano 29 września 2011 przez ashantess (zobacz historię edycji) Link do komentarza
retrofood Napisano 29 września 2011 Udostępnij #4 Napisano 29 września 2011 A na pewno nie ma siły wyższej? Poczytaj dobrze umowę, c zy tam nie ma klauzul zwalniających ZE od odpowiedzialności. Link do komentarza
bajbaga Napisano 29 września 2011 Udostępnij #5 Napisano 29 września 2011 Oj tam – „zawyżą” rachunek o koszty ewentualnej kary i gitara. Link do komentarza
ashantess Napisano 29 września 2011 Autor Udostępnij #6 Napisano 29 września 2011 Rozmawialam dzisiaj z samym inspektorem :PZa przekroczenie terminu odpowiada wykonawca, czyli wynajęta przez nich firma. I te odsetki są realne ^^ Link do komentarza
acia Napisano 4 października 2011 Udostępnij #7 Napisano 4 października 2011 Cytat Rozmawialam dzisiaj z samym inspektorem :PZa przekroczenie terminu odpowiada wykonawca, czyli wynajęta przez nich firma. I te odsetki są realne ^^ Rozwiń To walcz. Link do komentarza
Barbossa Napisano 4 października 2011 Udostępnij #8 Napisano 4 października 2011 realne dla ZEw końcu to oni mają tę umowę z wykonawcą, nie Ty Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się